Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich ponturi 11.10.2021

0

Simona Halep a debutat excelent in turneul de la Indian Wells, invingand-o in minimum de seturi pe tanara ucraineaca Marta Kostyuk, iar in turul secund o va intalni pe invingatoarea Emmei Raducanu, Aliaksandra Sasnovich. Duelul dintre cele doua este programat luni, in jurul orei 01:30 si va fi transmis in direct pe Digisport 2.

1. Simona Halep

Simona Halep a tot coborat in clasamentul WTA, ocupand in prezent locul al 17-lea, fiind cea mai modesta pozitie din ultimii 8 ani.

Simona Halep s-a descurcat excelent in primul meci de la incetarea colaborarii cu Darren Cahiill, invingand-o pe talentata Marta Kostyuk in minimum de seturi.

Experienta superioara a Simonei s-a dovedit arma castigatoarea, meciul fiind echilibrat in startul acestuia, insa pe parcursul balanta a coborat in favoarea romancei.

2. Aliaksandra Sasnovich

Jucatoarea din Belarus, in varsta de 27 de ani, se afla in prezent pe locul al 100-lea in clasamentul WTA, cea mai inalta clasare fiind locul al 30-lea, ocupat in urma cu 3 ani.

Sezonul actual a fost unul modest pentru Sasnovich, neavand niciun rezultat notabil in acest sezon, fiind invinsa de cele mai multe ori in primele tururi.

Dupa ce a invins-o pe Maria Osorio in runda inaugurala, bielorusa a produs surpriza turului secund cand a invins-o in minimum de seturi pe Emma Raducanu, castigatoarea de la US Open.

3. Intâlniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum o singura data, in 2019, la Wimbledon, meci in care Simona s-a impus in minimum de seturi.

4. Cote pariuri

Marta Kostyuk a castigat deja 2 meciuri in acest turneu, iar pentru un set castigat de jucatoarea din Ucraina avem o cota de 1.98.

Simona Halep este jucatoarea mai experimentata, iar pentru victoria jucatoarei din Romania in minimum de seturi putem profita de o cota de 1.75.

5. Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 57.9%
Castigate: 11/19
Marta Kostyuk a fost un adversar mult mai dificil decat se anunta Aliaksandra Sasnovich, bielorusa avand un sezon modest pana acum. Victoria impotriva Emmei Raducanu nu ma surprinde, fiind greu de crezut ca britanica va confirma meci de meci dupa succesul de la US Open, in timp ce Simona Halep este o jucatoare mult mai experimenta. Romanca si-a gasit un ritm excelent de joc in setul secund impotriva Martei Kostyuk, iar daca va reusi sa pastreze aceeasi cadenta, o vad impunandu-se din nou in minimum de seturi, precum la Wimbledon 2019.

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich
Pronostic: Simona Halep & Sub 22.5 game-uri Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here