Halep – Serena; pariezi pe Simona si obtii 2 bonusuri

0

simona-serenaSimona Halep a reusit o performanta incredibila ajungand in premiera in finala Wimbledon. Rezultatul este cu atat mai important cu cat iarba nu este suprafata preferata a Simonei. N-o sa intru in amanunte despre meci deoarece in articolul in care Bmg, cel mai bun tipster din echipa biletu-zilei.com in luna curenta, va propune ponturi pariuri Serena Williams – Simona Halep vei afla toate detaliile despre marea finala.

Vreau sa-ti arat cum obtii nu mai putin de 2 bonusuri daca alegi sa pariezi pe succesul Simonei in meciul cu Serena Williams.

Pentru a beneficia de aceasta oferta NU trebuie sa ai cont la aceasta casa de pariuri online.

In continuare nu trebuie decat sa urmezi pasii prezentati de mine:

  1. Da click AICI si deschide cont la casa de pariuri.
  2. Efectueaza o depunere de minim 50 RON.
  3. Joaca PRIMUL pariu pe victorie Simona Halep cu Serena Williams bifand oferta de profit triplu pe biletul de pariuri.

Indiferent daca pariul va fi sau nu castigat vei primi un freebet de 150 RON. Asta inseamna ca ai garantat de 3 ori suma pariata.

Iar daca Simona o va invinge pe Serena vei primi profit triplu. Prin urmare in loc de 122.5 RON ai avea castig de 267.5 RON. De precizat ca acest castig ar fi cash, adica poate fi retras imediat.

In concluzie daca alegi sa urmezi pasii de mai sus fie vei castiga 267.5 RON si 150 RON freebet, fie vei primi doar freebet-ul daca nu iese pariul. In oricare situatie te-ai afla avea doar de castigat in conditiile in care tu pariezi 50 RON pe un pont cu cota 2.45.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here