Hamburg – Bielefeld ponturi pariuri 24.05.2020

Scris de Bmg23/05/2020

Super derby avem duminica in liga secunda germana, unul pe care nu puteam sa nu il analizez. Hamburg da piept acasa cu Bielefeld, intr-un duel al primelor clasate. Meciul se disputa cu incepere de la ora 14.30.

Mai jos vei vedea pariul pe care il recomand eu. Astept opinia ta in sectiunea de comentarii. Ai jucat altceva aici?

Hamburg-Bielefeld-24052020-cote1. Hamburg

Echipa gazda a confirmat asteptarile in acest sezon si o gasim pe locul secund in Bundesliiga II. Nu isi permite un pas gresit aici, pentru ca presiunea este mare din spate si poate cadea pe locul ce duce la baraj. Etapa trecuta ne-a oferit o remiza spectaculoasa pe terenul celor de la Furth (2-2). Interesant ca ultimele trei meciuri disputate de ea in campionat au fost 3+.

1.74 este cota la Peste 2.5 goluri.

De precizat ca Hamburg a castigat noua din cele 12 jocuri de acasa in liga. Kiker ne anunta ca Ewerton, Gyamerah, Jung si Pollersbeck sunt absentii din tabara gazdelor. Toti au probleme medicale.

2. Bielefeld

Vorbim aici despre liderul din Bundesliga II, formatie care a impresionat din toate punctele de vedere. Are sapte puncte avans in fruntea clasamentului si pare greu de crezut sa rateze promovarea direct. Vine dupa o remiza acasa cu Osnabruck (1-1). Nu a pierdut de opt meciuri in campionat.

1.68 este cota la Sansa dubla X2.

Trebuie spus ca atacul lui Bielefeld este cel mai prolific din competitie. Brunner este suspendat aici, in timp ce Edmundsson si Quaschner vor lipsi din cauza problemelor medicale.

3. Intalniri directe

In ultimii 11 ani cele doua s-au intalnit doar de trei ori in meci oficial si fiecare a inregistrat cate o victorie. In tur am vazut o remiza (1-1).

4. Hamburg – Bielefeld echipe probabile

Hamburg (4-3-3): Heuer Fernandes – Vagnoman, Letschert, Beyer, Leibold – Fein – Dudziak, Hunt – Jatta, Pohjanpalo, Kittel.
Bielefeld (4-3-3): Ortega – Clauss, Pieper, Nilsson, Hartherz – Prietl – Seufert, Hartel – Soukou, Klos, Yabo.

5. Hamburg – Bielefeld cote pariuri

Hamburg Bielefeld Cote Pariuri6. Hamburg – Bielefeld ponturi pariuri

Hamburg – Bielefeld ponturi pariuri

Eu am gasit un combo interesant la Unibet si cota este buna. In primul rand, iti spun ca astept minim doua reusite pe tabela de scor. Avem fata in fata cele mai bune doua atacuri din Bundesliga II si ma bazez pe asta. Ambele echipe au medii bune la goluri, plus ca si in tur am vazut un GG.

Mai pariez si pe minim opt cornere in meci. Vom vedea doua trupe ofensive, carora le place atacul si asta nu poate duce decat la multe faze de poarta. Ambele deschid bine jocul in benzi si vor iesi destule lovituri de colt.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Hamburg – Bielefeld
Pronostic: 
Peste 1.5 goluri & Peste 7.5 cornere
Cota: 
1.66

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: