Ponturi handbal 01.05.2021

Scris de Florin198101/05/2021

Azi avem partide extrem de interesante in feminin autohton, dar si in Danemarca Bambusa Kvindeligaen, unde se disputa meciuri atractive. In articolul urmator vei putea gasi pronosticuri din Romania Liga Florilor acolo unde se da o lupta teribila pentru Champions League si Cupa EHF, dar si pentru evitarea retrogradarii.

Pronosticuri handbal 1 mai 2021

Rapid Bucuresti – Dunarea Braila ponturi pariuri

Rapid Bucuresti vs Dunarea Braila, un meci interesant intre doua echipe din prima parte a clasamentului, ambele lupta pentru participarea in cupele europene.

Voi miza pe formatia care traverseaza o forma mult mai buna, giulestencele au 3 infrangeri in ultimele 10 runde, dar in fata unor adversare mai mult decat redutabile: Baia Mare, Ramnicu Valcea si Gloria Buzau.

Dunarea pare ca a atins varful de forma prin participarea in grupele Cupei EHF, de atunci fetele pregatite de Neven Hrupec au avut rezultate oscilante, doua infrangeri in fata Zalaului si SCM Craiova, echipe mai slab cotate.

Rapid nu va pierde meciul, Carlos Viver are un lot bine echilibrat valoric, motivat, care poate scoate fara mari probleme un rezultat pozitiv azi.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Rapid Bucuresti – Dunarea Braila
Pronostic: 
sansa dubla 1X
Cota: 
1.88 @

Nykobing – Aarhus ponturi pariuri

Nykobing si Aarhus se vor infrunta azi in ultima partida a celor formatii din Turul Catigatorilor, ambele fiind eliminate din competitie indiferent de rezultatul acestui joc.

Va fi insa o disputa a orgoliilor, Nykobing isi va dori cu siguranta sa nu termine pe ultimul loc si va forta o victorie, de altfel au si un bilant foarte bun in meciurile directe de pe teren propriu.

Nu voi miza insa pe un rezultat final, fetele pregatite de Jakob Larsen au marcat destul de multe goluri sezonul actual in partidele de acasa, minim 30 in 4 din ultimele 5.

De asemenea in 3 din cele 4 jocuri directe cu Arhus din 2018 si pana in prezent, disputate in NHF Nykobing Arena, gazdele au trecut de borna a minim 32 de reusite.
Florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Nykobing – Aarhus
Pronostic: 
Nykobing inscrie peste 27.5 goluri
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: