Ponturi handbal 01.10.2021

0

Franta D1 are programate azi partide interesante in cadrul etapei a 4-a, o competitie interesanta care chiar daca este dominata autoritar de PSG, lupta pentru podium si salvarea de la la retrogradare este una deosebit de aspra in care fiecare punct castigat sau gol marcat conteaza.

florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Clasata in cele din urma pe locul la finalul stagiunii precedente pe locul 9, Limoges are un debut ezitant dar si argumente in favoarea rezultatelor mai putin bune.

Tarik Hayatoune a primit intariri serioase vara aceasta, inclusiv un coordonator de joc care pana acum a evoluat la Barcelona este vorba de Jure Dolenec, jucator care va aduce un plus consistent pe faza ofensiva.

Gazdele au suferit doua infrangeri in primele 3 etape, dar ambele esecuri au venit in deplasare, pe teren propriu obtinand un succes lejer cu Chambery Savoie.

Mizez pe un start bun de meci al lui Limoges care se descurca destul de bine acasa, in plus Istres nu a lasat impresia ca poate ridica probleme echipelor bune din D1, va lupta cel mai probabil pentru evitarea retrogradarii.

Limoges - Istres
Pronostic: Limoges 1/1 pauza/final Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nancy a reusit sa promoveze vara aceasta in primul esalon al handbalului francez, dar impactul a fost unul destul de puternic, cel putin in primele doua runde cand a pierdut ambele jocuri.

In ultima etapa gazdele de azi au bifat primul succes, pe terenul unei nou promovate, Toulouse, 24-22, dar nu cred in acelasi deznodamant si contra lui Saint Raphael.

Oaspetii au un start lansat cu doua victorii si o remiza, continua seria buna din finalul sezonului precedent se pare pentru elevii lui Rares Fortuneanu.

Antrenorul roman are cativa jucatori interesanti sub comanda sa, experimentati si valorosi, amintesc aici pe Adrien Dipanda, Melic Fahrudin, Daniel Sarmiento sau Xavier Barachet, care nu cred ca vor avea probleme in a se impune contra unei nou promovate al carei joc nu este unul de exceptie pana acum.

Nancy - Saint Raphael
Pronostic: victorie Saint Raphael Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
58 din 89 65% +1203.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here