Ponturi handbal 13.10.2021

Scris de Florin198113/10/2021

Champions League Men are programate azi partide foarte interesante, Aalborg o infrunta acasa pe Meshkov Brest, de asemenea Kiel are toate sansele la un galop de sanatate pe teren propriu contra celor de la PPD Zagreb.

Aaborg – Meshkov Brest ponturi pariuri

Aalborg continua parcursul foarte bun in Champions League, chiar daca a pierdut ultimul meci in Macedonia de Nord contra lui Vardar, campioana Danemarcei este o adevarata forta.

Pe teren propriu in 2021 nu a pierdut niciun meci disputat in cadrul celei mai importante competitii intercluburi, exceptie jocul cu Celje omologat la masa verde. De asemenea are o statistica impresionanta acasa cu 16 victorii in ultimele 17 infruntari.

Meshkov a pierdut primele 3 partide disputate in grupele Champions League sezonul acesta, nu o vad capabila de a scoate un rezultat pozitiv mai ales in Danemarca.

Oaspetii nu s-au descurcat deloc bine nici stagiunea precedenta in aceasta competitie reusind sa castige un singur joc din cele 7 in care a fost implicata.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Aaborg – Meshkov Brest
Pronostic: 
Aalborg conduce la pauza si castiga patida
Cota: 
1.70 @

Kiel – PPD Zagreb ponturi pariuri

Croatii continua si in acest sezon parcursul foarte slab pe care il au la ultimele participari in Champions League, numai putin de 17 infrangeri consecutive, o statistica negativa greu de egalat.

Stagiunea precedenta PPD Zagreb a incasat in deplasare in medie 35 de goluri, in actualul sta ceva mai bine, dar inca nu a dat piept cu greii grupei.

Kiel presteaza de regula pe teren propriu un joc foarte solid, este incurajata in permananta de fanii sai, fiind singura formatie care in ultimii 12 ani a evoluat mereu acasa cu casa inchisa fiecare meci.

Campioana Germaniei a marcat peste 33 de goluri in precedentele 4 meciuri disputate in fata propriilor suporteri, iar acum cu o adversara mai mult decat accesibila nu vad de ce nu ar depasi aceasta statistica.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Kiel – PPD Zagreb
Pronostic: 
Kiel inscrie peste 32.5 goluri
Cota: 
1.82 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: