Ponturi handbal 13.10.2021

0

Champions League Men are programate azi partide foarte interesante, Aalborg o infrunta acasa pe Meshkov Brest, de asemenea Kiel are toate sansele la un galop de sanatate pe teren propriu contra celor de la PPD Zagreb.

florin1981
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 50%
Castigate: 6/12
Aalborg continua parcursul foarte bun in Champions League, chiar daca a pierdut ultimul meci in Macedonia de Nord contra lui Vardar, campioana Danemarcei este o adevarata forta.

Pe teren propriu in 2021 nu a pierdut niciun meci disputat in cadrul celei mai importante competitii intercluburi, exceptie jocul cu Celje omologat la masa verde. De asemenea are o statistica impresionanta acasa cu 16 victorii in ultimele 17 infruntari.

Meshkov a pierdut primele 3 partide disputate in grupele Champions League sezonul acesta, nu o vad capabila de a scoate un rezultat pozitiv mai ales in Danemarca.

Oaspetii nu s-au descurcat deloc bine nici stagiunea precedenta in aceasta competitie reusind sa castige un singur joc din cele 7 in care a fost implicata.

Aaborg - Meshkov Brest
Pronostic: Aalborg conduce la pauza si castiga patida Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Croatii continua si in acest sezon parcursul foarte slab pe care il au la ultimele participari in Champions League, numai putin de 17 infrangeri consecutive, o statistica negativa greu de egalat.

Stagiunea precedenta PPD Zagreb a incasat in deplasare in medie 35 de goluri, in actualul sta ceva mai bine, dar inca nu a dat piept cu greii grupei.

Kiel presteaza de regula pe teren propriu un joc foarte solid, este incurajata in permananta de fanii sai, fiind singura formatie care in ultimii 12 ani a evoluat mereu acasa cu casa inchisa fiecare meci.

Campioana Germaniei a marcat peste 33 de goluri in precedentele 4 meciuri disputate in fata propriilor suporteri, iar acum cu o adversara mai mult decat accesibila nu vad de ce nu ar depasi aceasta statistica.

Kiel - PPD Zagreb
Pronostic: Kiel inscrie peste 32.5 goluri Cota: 1.82

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here