Ponturi CM handbal 17.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare cu partidele din prima faza a grupelor. Vineri am avut parte de doua surprize, Croatia si Spania terminand la egalitate cu Japonia, respectiv Brazilia, in timp ce ieri Rusia a trecut de Slovenia, semifinalista la ultimul turneu european.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 17 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Japonia a produs o mare surpriza in primul sau joc de la acest turneu final reusind sa termine la egalitate, 29-29, cu nationala Croatiei, una dintre favoritele la castigarea trofeului.

In a doua partida, niponii, vor da piept cu reprezentativa statului Qatar o nationala cu multi jucatori europeni naturalizati si care porneste prin prisma acestui fapt cu prima sansa.

Mizez pe un succes al echipei pregatite de Valero Rivera, are un lot mult mai valoros drept dovada a si castigat ultimele 4 editii ale Campionatului Asiei, la care a participat evident si adversara sa de azi.

Qatar - Japonia
Pronostic: 1 Cota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Brazilia a facut un meci excelent in fata Spaniei, dupa un start lansat s-a vazut egalata si chiar condusa ulterior de iberici, insa a avut puterea de a reveni pe final si smulge o remiza importanta.

Adversara sa din acesta partida, Tunisia, a pierdut la doua goluri cu Polonia, dar nu a pus niciodata in real pericol victoreia europenilor care au condus constant la cel putin doua goluri diferenta.

Sud americanii au impresionat prin defensiva destul de bine organizata dat fiind numele adversarei sale, in plus pe faza de atac au gasit mereu solutii si le-au transformat in gol.

Brazilia - Tunisia
Pronostic: victorie Brazilia handicap - 1.5 goluri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Egipt a trecut la pas in primul sau joc de la turneul pe care il gazduieste, 35-29 in fata celor din Chile.

In urmatorul duel faraonii vor da piept cu Macedonia de Nord, surclasata la debut de Suedia, 32-20, cu un Kiril Lazarov pe apus de cariera nu a fost foarte greu pentru nordici.

Africanii au sansa de a-si aconta locul secund in cazul unei noi victorii, este cam maximul ce pot obtine, greu de crezut ca vor reusi sa triumfe si in fata Suediei, dar ramane de vazut.

Pentru a avea si sansa egalului in respectivul joc, egiptenii au nevoie insa de golaveraj, iar adversara de azi este se pare predispusa la a incasa cu lejeritate.

Egipt - Macedonia de Nord
Pronostic: Egipt inscrie peste 28.5 goluri Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Algeria a fost cat pe ce sa rateze victoria in meciul sau de debut contra Marocului, dar a revenit pe final si si-a adjudecat punctele puse in joc si implicit calificarea din grupa.

In runda a doua africanii vor da piept cu Islanda, care a pierdut in fata Portugaliei, teoretic europenii pornind cu prima sansa in acest joc, dar asta nu insemana ca vor avea o partida usoara.

Echipa pragatita de francezul Alain Portes se bazeaza in mare parte pe jucatori din competitia interna, ceea ce permite o buna omogenizare a relatiilor de joc, aspect ce poate cantari destul de mult la un turneu final si poate contrabalansa valoarea superioara a adversarelor.

Nordicii au disputat in ultimii doi ani 29 de meciuri, amicale si oficiale, dar in doar doua dintre acestea nu au incasat minim 23 de goluri, nu vad de ce nu ar reusi si Algeria un bun joc ofensiv.

Algeria - Islanda
Pronostic: Algeria inscrie peste 22.5 goluri Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Germania va debuta la acest turneu final impotriva nationalei Uruguayului, intr-un meci in care se pune doar diferenta de scor si numarul de goluri marcate de panzere.

Sud americanii au disputat in 2020 doua partide oficiale cu echipe prezente la acest turneu final: Brazilia si Argentina, in ambele au incasat peste 33 de goluri.

Germanii vor dori un debut excelent la acest turneu final, din acest motiv ma astept sa evolueze cu motivatie chiar daca adversarul este unul modest, in plus panzerele sunt recunoscute pentru faptul ca trateaza cu seriozitate orice joc.

Germania - Uruguay
Pronostic: Germania inscrie peste 36.5 goluri Cota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Argentina a facut progrese evidente in handbalul masculin, fiind alaturi de Brazilia intre cele mai puternice nationale de pe continentul sud american.

In partida lor de debut la acest turneu mondial, pumele vor da piept cu DR Congo, o formatie care nu are experienta competitionala la acest nivel, fiind o debutanta la un turneu mondial.

In aceste conditii, cu un adversar relativ modest, lipsit de experienta si care are doar jucatori din competitia interna, Argentina nu ar trebui sa intampine nicio problema, mai mult ar putea face golaveraj.

Argentina - DR Congo
Pronostic: Argentina inscrie peste 28.5 goluri Cota: 1.63

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here