Ponturi handbal 17.10.2021

Scris de Florin198117/10/2021

Gyor conduce autoritar grupa sa din Champions League, dar azi are un test dificil pe terenul lui Odense, se asemenea TSKA Moscova poate obtine a doua victorie stagionala contra lui Savehof. In articolul urmator vei gasi pronosticuri pentru cele mai interesante partide ale zilei.

Krim Ljubljana – Metz ponturi pariuri

Metz se pare ca si-a ragasit cadenta dupa un sezon mai putin reusit in care a pierdut titlul in Franta fara drept de apel, de asemenea tot Brest Bretagne a eliminat-o inca din sferturile Champions League.

Emannuel Mayonnade a reglat jocul formatiei sale care are doua victorii in primel;e doua etape ale competitiei, cu adversare destul de puternice pe terenul lui Odense si acasa in fata detinatoarei trofeului, Vipers.

In acest conditii vicecampioana Frantei porneste clar cu prima sansa in Slovenia, Krim nu cred ca ii poate ridica mari probleme, de altfel cele doua echipe s-au infruntat si sezonul precedent, Metz reusind sa se impuna fara mari emotii de fiecare data.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Krim Ljubljana – Metz
Pronostic: 
victorie Metz
Cota: 
1.65 @

TSKA Moscova – Savehof ponturi pariuri

TSKA a castigat lejer primul meci in fata debutantei Kastamonu marcand 34 de goluri, 10 dintre ele purtand semnatura Annei Gros, motorul echipei.

Nu la fel de bine au stat lucrurile in jocul urmator cand a infruntat Gyor, de asemenea Anna Gros si Karina Sabirova marcand peste jumatate dintre golurile formatiei moscovite.

Savehof revine in Champions League, dar se pare ca va face doar act de prezenta, a incasat 99 de goluri in 3 partide jucate.

Moscovitele sunt o adevarata tornada pe teren propriu, au asa cum spuneam in Anna Gros o adevarata tunara care inscrie lejer peste 8 goluri, ma astept ca si randamentul celorlalte jucatoare sa fie unul bun pe faza de atac, golaverajul este destul de important la final.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
TSKA Moscova – Savehof
Pronostic: 
TSKA Moscova inscrie peste 31.5 goluri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: