Ponturi CM handbal 18.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare cu partidele din prima faza a grupelor. Vineri am avut parte de doua surprize, Croatia si Spania terminand la egalitate cu Japonia, respectiv Brazilia, in timp ce sambata Rusia a trecut de Slovenia, semifinalista la ultimul turneu european.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 18 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Macedonia de Nord va infrunta Chile azi in ultimul meci din faza grupelor, castigatoarea va merge in faza urmatoare a competitiei.

Europenii pornesc cu prima sansa si cred ca isi vor confirma acest statut, au un lot mai experimentat si beneficiaza de aportul lui Kiril Lazarov pe faza de atac.

Sud americanii au pierdut toate cele 4 intalniri directe disputate din 2013 si pana in prezent, nu ii vad capabili de a-si imbunatati considerabil jocul.

Macedonia de Nord - Chile
Pronostic: victorie Macedonia de Nord handicap -1.5 goluri Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Islanda are un joc ofensiv de exceptie, aceasta fiind de fapt filosofia nordicilor, care prefera sa abordeze pe atac toate intalnirile.

In ultimul meci din aceasta etapa a grupelor vor da piept cu Marocul, o victorie in acest duel ii va asigura pozitia secunda.

Africanii au pierdut deja primele doua meciuri disputate la actualul turneu final, sunt mari sanse sa plece acasa fara a obtine vreun punct.

Mizez pe forta de atac a nordicilor, au jucatori de excelenta calitate pe faza ofensiva, care activeaza la formatii de top din Europa.

Islanda - Maroc
Pronostic: Islanda inscrie peste 32.5 goluri Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here