Ponturi CM handbal 19.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare cu partidele din prima faza a grupelor. Din pacate ieri Islanda nu a fortat pe cartea atacului, multumindu-se cu o victorie la un scor rezonabil in fata Marocului, in schimb Slovenia a trecut fara emotii de Belarus.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 19 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Croatia a debutat la acest turneu final cu o surpriza neplacuta pentru suporterii sai terminand la egalitate cu Japonia, intr-un meci in care se punea doar diferenta de + 10 goluri in favoarea sa.

In urmatorul joc a trecut insa fara emotii de Angola, iar azi va lupta pentru sefia grupei cu nationala statului Qatar.

Asiaticii au maximul de puncte dupa doua partide, insa nu ii vad capabili de a rezista in fata lui Duvnjak&co.

Europenii sunt vicecampioni europeni si una dintra nationalele cotate cu mari sanse la medalii si la actuala competitie, au jucatori excelenti pe faza de atac, iar din intalnirea cu niponii au invatat ca trebuie sa inceapa tare si sa inscrie cat mai multe goluri, orice adversar poate fi extrem de periculos.

Croatia - Qatar
Pronostic: Croatia inscrie peste 28.5 goluri Cota: 2.30

Click aici pentru a paria acest pronostic
Spania are un meci usor azi in compania Tunisiei, nationala care are un singur punct in grupa dupa remiza surprinzatoare bifata in fata Braziliei, 32-32.

Africanii pot fi un adversar periculos doar daca vor fi lasati sa joace, ceea ce nu se va intampla, ibericii sunt recunsocuti pentru apararea foarte agresiva si bine organizat pe care o practica, acesta fiind unul dintre punctele lor forte.

In plus spanioli vor recurge la o tactica defensiva pentru a-si pastra resursele de energie, ii asteapta partide foarte grele in faza urmatoare a competitiei din Egipt.

Spania - Tunisia
Pronostic: victorie Spania & sub 59.5 goluri Cota: 2.35

Click aici pentru a paria acest pronostic
Polonia si Brazilia se vor duela azi pentru locul secund in grupa, e greu de crezut ca Spania nu se va impune in fata Tunisiei, doar astfel ibericii ar pierde locul 1.

Europenii s-au descurcat destul de bine pana acum la actualul turneu final, au castigat la 8 goluri in fata Angolei, iar cu Spania au fost la un pas de a scoate o remiza.

Brazilienii in schimb vin dupa doua rezultate de egalitate, daca cel in fata Spaniei a fost unul excelent, cel cu Angola poate fi trecut ca si o contraperformanta.

In ambele partide de la acest turneu final sud americanii au incasat foarte multe goluri, 29, respectiv 34, iar polonezii nu s-au descurcat deloc rau in atac, au marcat de 30 de ori in poarta Angolei si de de 26 in cea a Spaniei, cred ca au puterea de a repeta aceasta statistica si azi, Brazilia va trebui sa se deschida, oricare rezultat in afara victoriei o lasa pe locul 3 in grupa.

Brazilia - Polonia
Pronostic: Polonia inscrie peste 25.5 goluri Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here