Ponturi CM handbal 20.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare, daca in prima parte a grupelor am avut parte de partide dezechilibrate, incepand de azi ne astepta intalniri extrem de interesante, miza fiind prezenta in semifinalele competitiei.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 20 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Islanda a pierdut primul meci de la acest turneu final disputat in compania Portugaliei, insa a ratat destul de mult in atac, de imprecizia sa au profitat lusitanii care si-au adjudecat victoria la doua goluri avans.

In urmatoarele doua jocuri, nordicii nu au intampinat nicio problema trecand la scor de Algeria si Maroc.

Elvetia a reusit sa ajunga in aceasta faza a competitiei gratie victoriei cu Austria, Norvegia si Franta s-au dovedit mult prea puternice.

Nationala din tara cantoanelor va lupta cel mai probabil cu Algeria pentru a evita ultimul loc, celelalte adversare sunt mult mai valoroase, nu cred ca poate emite pretentii.

Mizez pe un succes lejer al Islandei, are un lot mult mai experimentat decat Elvetia, cu jucatori care provin de la echipe de top din Europa.

Elvetia - Islanda
Pronostic: victorie Islanda handicap -1.5 goluri Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Slovenia a debutat foarte bine la acest turneu final, victorie in fata Correei de Sud cu 51 de goluri marcate, insa in urmatorul joc a pierdut surprinzator cu Rusia.

A castigat insa urmatorul joc cu Belarus si astfel a obtinut biletele pentru Main Round, unde are nevoie insa de victorii pe linie pentru a spera la semifinale.

Macedonia de Nord a ajuns in aceasta faza a competitiei gratie victoriei cu Chile, in primele doua jocuri pierduse la diferente clare in fata Egiptului, respectiv Suediei.

Unul dintre pilonii atacului sloven este Dean Bombac, un jucator excelent, mobil, cu o buna capacitate de efort si care ataca poarta adversa prin actiuni personale sau intra foarte bine in combinatie cu celilalti coechipieri.

Macedonia de Nord - Slovenia
Pronostic: Dean Bombac inscrie peste 2.5 goluri Cota: 1.94

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
6 din 7 86% +294.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here