Ponturi handbal 20.05.2021

0

Romania Liga Florilor se anunta sezonul actual o competitie mai mult decat disputata, daca CSM Bucuresti, pare a fi scapat in castigatoare, pentru locurile de Cupa EHF se da o lupta teribila, de asemenea Romania Liga Florilor propune azi infruntari mai mult decat atractive. In articolul urmator vei putea gasi pronosticuri pentru cele mai importante partide ce se disputa azi in sportul cu mingea pe semicerc.

Pronosticuri handbal 20 mai 2021

florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Gloria Buzau lupta din greu pentru locul 4 in campionatul intern, daca Rapid Bucuresti si Dunarea Braila s-au exclus din aceasta cursa, in schimb Magura Cisnadiei are un singur punct devans.

Azi, elevele lui Ovidiu Mihaila vor infrunta Zalaul, o formatie mai mult decat imprevizibila care a demonstrat ca poate castiga sau ridica mari probleme oricarui adversar.

Gloria are insa avantajul unei echipe mult mai omogene, cu mai multe solutii pentru fiecare post, iar aici va fi facuta diferenta la final. Echipa pregatita de Gheorghe Tadici are totusi resurse limitate, se bazeaza pe un joc organizat, atat defensiv cat si ofensiv, insa sufera la capitolul individualitati, in comparatie cu adversara sa.

Zalau - Gloria Buzau
Pronostic: victorie Gloria Buzau Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Minaur Baia Mare continua cursa pentru locul secund, iar azi poate face un pas decisiv daca va trece de SCM Craiova, iar Ramnicu Valcea va respecta calculul hartiei si suferi un esec in fata liderului CSM Bucuresti.

Oltencele au dat semne de revenire in ultima perioada, Bogdan Burcea si-a recuperat mare parte dintre jucatoarele accidentate si fosta castigatoare a Cupei EHF risipeste grijile retrogradarii.

Ma astept la un meci echilibrat la Sfantu Gheorghe, Craiova este recunoscuta pentru defensiva sa, in acelasi timp oltencele inscriu destul de putin. De cealalta parte Minaur nu va risca in fata unui adversar imprevizibil si destul de puternic, cele 3 puncte puse in joc sunt extrem de importante.

Minaur Baia Mare - SCM Craiova
Pronostic: Total goluri marcate in meci sub 53.5 Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
38 din 53 72% +1333.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here