Ponturi CM handbal 21.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare, daca in prima parte a grupelor am avut parte de partide dezechilibrate, in faza a doua a competitiei ne astepta intalniri extrem de interesante, miza fiind prezenta in semifinalele competitiei.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 21 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 7/13
Uruguay a ajuns in Main Round la acest turneu final profitand de problemele avute de nationala Capului Verde, adjudecandu-si la masa verde victoria in fata africanilor.

Sud americanii insa au pierdut celelalte doua intalniri din grupa incasand peste 0 de goluri, destul de multe pentru o reprezentativa de Top 24.

Polonia, in schimb a pierdut foarte greu in fata Spaniei, 26-27, insa a castigat atat cu Brazilia cat si contra Tunisiei, doua echipe destul de bine cotate.

Europenii vor conduce acest joc cap coada, nu pot avea niciun fel de problema, dar nici nu ma astept la o descatusare ofensiva, au nevoie de energie, urmeaza adversare precum Germania sau Ungaria.

Uruguay - Polonia
Pronostic: Polonia conduce la pauza & sub 27.5 goluri Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Danemarca face spectacol si la actualul turneu final, nordicii au marcat in fiecare dintre cele 3 jocuri de pana acum cel putin 31 de goluri.

Qatar nu se dezminte la randul sau, chiar daca impotriva Croatiei a fost o partida extrem de echilibrata, in celelalte doua sustinute in Egipt a avut cel putin 30 de reusite.

Principala arma a nordicilor este atacul si vor incerca sa o fructifice la maxim, de asemenea nici asiaticii nu se descurca tocmai rau la acest capitol, sunt toate premisele unui meci cu multe goluri.

Danemarca - Qatar
Pronostic: Total goluri inscrise peste 53.5 Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here