Ponturi CM handbal 22.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare, daca in prima parte a grupelor am avut parte de partide dezechilibrate, in faza a doua a competitiei ne astepta intalniri extrem de interesante, miza fiind prezenta in semifinalele competitiei.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 22 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 7/13
Norvegia ocupa locul 3 in grupa inaintea acestei etape, dupa Franta si Portugalia si asteapta duelul direct dintre cele doua pentru a urca in clasament.

Azi nordicii vor infrunta Algeria, un adversar de care vor trece fara mari probleme, nu ii vad capabili pe algerieni de a produce o foarte mare surpriza.

Un motiv in plus pentru Christian Berge de a menaja cativa titulari, greul abia de acum incepe, iar echipa sa are nevoie de toate resursele pentru a castiga o medalie.

Cu Norvegia fortand doar cat ii este necesar pentru a obtine victoria, nu ma astept la o abundenta de goluri, africanii joaca doar atat cat le pemite adversarul.

Norvegia - Algeria
Pronostic: Norvegia conduce la pauza & sub 28.5 goluri Cota: 2.35

Click aici pentru a paria acest pronostic
Slovenia a facut progrese remarcabile in ultimul deceniu in handbalul masculin, iar rezultatele nu au incetat sa apara, este una dintre nationalele de top, care emite pretentii la medalii in mod indreptatit.

Ljubomir Vranjes are in lot 3 jucatori care activeaza la Barcelona, vicecampioana Europei, restul echipei fiind completat cu handbalisti de la Veszprem, Kiel, Nantes sau Pick Szeged, echipe care domina handbalul masculin european la nivelul cluburilor.

Suedia la randul sau este o echipa foarte buna, dar care nu are puterea de a se lupta cu formatii de top 6 asa cum este adversara sa din acest meci, amintesc slovenii au cucerit medaliile de bronz la CM din 2017 si au ajuns in seminfinale la ultimul european, cel din 2019.

Slovenia - Suedia
Pronostic: victorie Slovenia & sub 53.5 goluri Cota: 3.32

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
57 din 87 66% +1253.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here