Ponturi handbal 22.05.2021

0


Romania Liga Florilor se anunta sezonul actual o competitie mai mult decat disputata, daca CSM Bucuresti, pare a fi scapat in castigatoare, pentru locurile de Cupa EHF se da o lupta teribila, de asemenea Romania Liga Florilor propune azi infruntari mai mult decat atractive. In articolul urmator vei putea gasi pronosticuri pentru cele mai importante partide ce se disputa azi in sportul cu mingea pe semicerc.

Pronosticuri handbal 22 mai 2021

florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/2
Daca saptamana trecuta a avut loc Final Four Cupa EHF la handbal feminin, in acest weekend este randul competitiei masculine.

In prima semifinala se vor infrunta Magdeburg si Wisla Plock, germanii pornind cu prima sansa, chiar daca sunt intr-o oarecare cadere de forma in campionatul intern.

Magdeburg a avut un traseu foarte bun in competitia europeana sezonul actual suferind un singur esec pe terenul suedezilor de la Alingsaas, ma astept sa continue de aceiasi maniera categorica si in ultimul act.

Mizez pe un succes al elevilor lui Bennet Wiegert in acest joc, dar tinand cont de faptul ca germanii obisnuiesc sa inscrie de regula minim 30 de goluri, va fi un joc spectaculos cu multe reusite.

Magdeburg - Wisla Plock
Pronostic: victorie Magdeburg & peste 54.5 goluri Cota: 2.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Montpellier se vede cu 4 etape inainte de final pusa in situatia de a castiga toate partidele, Nantes a revenit puternic, are un meci in minus, iar in ultima runda din Franta Lidl Starligue cele doua formatii se vor infrunta pe terenul canarilor.

Din acest motiv elevii lui Patrice Canayer nu au voie sa greseasca in aceasta dupa-amiza contra lui Nimes, un adversar destul de incomod, care ocupa locul 5.

Totusi gazdele domina bilantul infruntarilor de pe teren propriu, marcand in 8 din precedentele 10 partide de acasa cu Nimes minim 31 de goluri.

De asemenea Montpellier are un atac devastator si in actualul campionat cu o medie de 32 de reusite acasa, nici oaspetii nu stau tocmai rau in deplasare la aceasta statistica, 290 de goluri in 10 deplasari.

Montpellier - Nimes
Pronostic: Montpellier inscrie peste 30.5 goluri Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here