Ponturi CM handbal 23.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare, daca in prima parte a grupelor am avut parte de partide dezechilibrate, in faza a doua a competitiei ne astepta intalniri extrem de interesante, miza fiind prezenta in semifinalele competitiei.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 23 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 55.6%
Castigate: 5/9
Spania este in grafic la acest turneu final, ocupa locul secund in grupa cu un punct avans in Poloniei, insa isi va betona aceasta pozitie dupa meciul de azi, cand va intalni Uruguay.

Sud americasnii au reusit sa se califice dupa ce nationala Capului Verde s-a retras din competitie, insa au pierdut pana acum toate partidele disputate, cum la fel va fi si acum.

Ibericii vor avea un avans inca din primul act, dar nu mizez pe multe reusite din partea adversarilor, care au medie de 16 goluri inscrise la acest turneu final.

In aceste conditii, chiar daca Spania va marca foarte mult, totusi numarul total al golurilor nu va fi unul foarte ridicat.

Spania - Uruguay
Pronostic: Spania conduce la pauza & sub 28.5 goluri Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Polonia face un turneu final foarte bun, ocupa locul 3 in grupa sa si are mari sanse de a-si pastra aceasta pozitie daca va obtine cel putin o remiza azi in fata Ungariei.

Maghiarii sunt primii cu maximul de puncte 6, iar o victorie le-ar garanta practic biletele pentru sferturile de finala ale competitiei.

Este greu de anticipat cine anume se va impune in acest duel, fiecare dintre echipe are atuurile sale, insa un lucru e cert, ambele au nevoie de goluri cat mai multe pentru a-si atinge obiectivul.

Polonezii s-au descurcat excelent la acest capitol pana acum, au marcat minim 30 de goluri in 3 din cele 4 jocuri ale turneului final, exceptie a facut intalnirea cu Spania in care nu au reusit decat 26.

Ungaria - Polonia
Pronostic: Polonia inscrie peste 24.5 goluri Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here