Ponturi CM handbal 24.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare, daca in prima parte a grupelor am avut parte de partide dezechilibrate, incepand de azi ne astepta intalniri extrem de interesante, miza fiind prezenta in semifinalele competitiei.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 24 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 55.6%
Castigate: 5/9
Franta este nationala cu cele mai multe titluri mondiale cucerite, numai putin de 6, de asemenea a participat de 22 de ori la un campionat mondial, insa acum trece printr-o reconstructie.

Guillaume Gille are insa un lot extrem de valoros la dispozitie, dar inca neexperimentat, dar care poate castiga in fata oricarui adversar.

Portugalia, adversara albastrilor de azi, a facut progrese remarcabile, vine la acest turneu final cu un lot omogen, dar caruia totusi in afara jocului organizat ii lipsesc jucatorii de sclipire, care fac difrenta in momentele dificile.

Acesta poate fi un handicap in fata Frantei care se va apara extrem de bine, Guillaume Gille in va arunca in fata semicercului propriu pe masivii Luka Karabatic, Ludovic Fabregas sau Dika Mem.

Mizez pe un joc bun al nationalei cocosului galic, jucatorii sai foarte tineri si valorosi sunt avizi de glorie iar acest campionat mondial este un excelent prilej de a dovedi ce pot.

Portugalia - Franta
Pronostic: Franta + 1.5 goluri Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Suedia a fost la un pas de a-si asigura prezenta in sferturile campionatului mondial, fiind egalata in ulimele 3 secunde Slovenia, acum are insa nevoie de cel putin o remiza cu Rusia, dar nu va risca un eventual clasament in 4.

Rusia a castigat surprinzator cu Slovenia, insa nationala pregatita de Ljubomir Vranjes a avut evolutii extrem de oscilante la acest turneu final, nu o vad capabila a intra in Top 8.

Nordicii mi-au placut la actualul campionat mondial, bine organizati defensiv, agresivi, fructifica la maxim orice contraatac, nu au pierdut ultimele 9 jocuri.

Rusia - Suedia
Pronostic: victorie Suedia handicap - 1.5 goluri Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here