Ponturi CM handbal 25.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin este in plina desfasurare, daca in prima parte a grupelor am avut parte de partide dezechilibrate, incepand de azi ne astepta intalniri extrem de interesante, miza fiind prezenta in semifinalele competitiei.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 25 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 55.6%
Castigate: 5/9
Argentina si Qatar se vor infrunta azi la campionatul mondial gazduit de Egipt. Cele doua nationale se dueleaza pentru un loc in sferturile competiei, obiectiv care parea imposibil la startul turneului.

Pumele se multumesc si cu o remiza, insa adversarii lor au nevoie de victorie coroborata cu un esec al croatilor in fata Danemarcei.

Qatarul si-a invins oponenta din acest joc in precedentele 6 intalniri directe, amicale sau oficiale.

Acum insa pumele sunt intr-o forma de zile mari, au invins Croatia, au o defensiva foarte bine organizata, iar faptul ca pot intra in primele 8 nationale la un campionat mondial va da aripi jucatorilor argentinieni.

Argentina - Qatar
Pronostic: Argentina + 2.5 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Japonia a debutat fulminant la turneul gazduit de Egipt, remiza in fata vicecampioanei europene Croatia, insa apoi rezultatele sale nu au fost de acelasi nivel, e drept adversarele au tratat-o cu mai multa atentie.

Bahreinul a bifat calificarea in Main Round gratie victoriei cu DR Congo, in rest a pierdut toate partidele fara a emite mari pretentii.

Niponii au castigat precedentele doua jocuri directe desfasurate la Campionatele Asiei, il vor castiga si pe acesta sunt intr-o forma buna, se apara agresiv, iar in atac au mai multe solutii viabile decat adversarii lor.

Bahrein - Japonia
Pronostic: victorie Japonia handicap -1.5 goluri Cota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here