Ponturi CM handbal 27.01.2021

0

Campionatul Mondial de Handbal masculin a ajuns in faza sferturilor de finala, azi se vor desfasura cele 4 partide care vor desemna echipele ce vor intra in lupta pentru medalii la acest turneu final.

Pronosticuri CM de Handbal masculin 27 ianuarie 2021

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 55.6%
Castigate: 5/9
Danemarca este principala favorita a acestui turneu, iar jocul sau de la competitia gazduita de Egipt nu a dezamagit, fiind alaturi de Franta, singurele formatii care au castigat toate intalnirile disputate.

Azi, nordicii, vor da piept cu Egiptul, tara gazda, care de asemenea a avut un parcurs destul de bun, insa nu ii vad pe africani capabili de a produce surpriza.

Nicolaj Jacobsen are la dispozitie intreg lotul de vedete, revin fata de europeanul gazduit de Suedia, portarul Niklas Landin Jacobsen si aripa Lasse Svan, ambii fiind jucatori extrem de importanti.

Danezii se vor impune la final, au dovedit o forta ofensiva remarcabila, principalul lor punct forte, ma astept sa inscrie si acum foarte multe goluri, au foarte multi jucatori extrem de abili si eficienti pe faza de atac.

Danemarca - Egipt
Pronostic: victorie Danemarca & peste 53.5 goluri Cota: 2.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Franta a inceput destul bine acest turneu final, in ciuda debutului de foc impotriva Norvegiei, a reusit sa se impuna la 4 goluri, terminand faza grupelor tot cu un succes de rasunet, prin proportiile scorului, 32-23 in fata Portugaliei.

In sferturi elevii lui Guillaume Gille vor infrunta Ungaria, de asemenea cu evolutii excelente la acest turneu final, singurul sau esec a fost contra Spaniei.

Maghiarii au marcat foarte multe goluri in Main Round, minim 28 in fiecare dintre cele 3 jocuri, probabil se vor apropia de aceasta cifra si acum.

Insa nu ii vad pe baietii lui Istavan Gulyas capabili de a trece mai departe, Franta are o echipa extrem de puternica, in special in atac, unde dispune de o variatate de solutii, toate avand eficienta.

Ungaria a aratat totusi mari carente in fata Spaniei, pe faza defensiva in special, ibericii marcandu-i 36 de goluri, doar celor din Uruguay au reusit sa le inscrie mai multe la acest turneu final.

Franta - Ungaria
Pronostic: victorie Franta & peste 54.5 goluri Cota: 2.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Suedia si Qatar se vor infrunta azi pentru un loc in semifinalele campionatului mondial, iar europenii pornesc cu prima sansa, dar nu este absolut necesar ca acest fapt sa fie si confirmat la final.

Un lucru este insa cert in cazul suedezilor, au una dintre cele mai sigure defensive de la acest turneu final, masiva, agresiva si nu in ultimul rand foarte bine organizata si omogena.

Cei doi portari ai nordicilor, Andreas Palicka si Mikael Aggefors au un procentaj de 33%, unul destul de bun.

Rafael Capote este una dintre vedetele nationalei statului Qatar, care insa in turneul din Egipt nu a stralucit, el a marcat doar 15 goluri in 5 jocuri, din acest motiv este greu de crezut ca va reusit 7 azi, in fata unei defensive extrem de puternice si intr-un joc cu asemenea miza.

Suedia - Qatar
Pronostic: Rafael Capote inscrie sub 6.5 goluri Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Spania vs Norvegia, o partida care poate fi oricand finala unui campionat mondial sau european, dar care azi va trimite doar una dintre cele doua formatii in semifinale.

Ambele echipe sunt pe val in Egipt, cu siguranta isi doresc biletele pentru medalii, insa pentru a realiza acest obiectiv au nevoie in principal de o defensiva cat mai sigura.

Atat Spania, cat si Norvegia se descurca excelent in atac, dar azi vor avea nevoie de cat mai multa concentrare in defensiva, acolo va fi cheiai infruntarii si cei doi tehnicieni stiu foarte bine asta.

Din acest motiv nu mizez pe o abundenta de goluri, in ciuda fortei de atac a celor doua nationale, miza este una extrem de mare si nu isi vor asuma riscul de a arunca la poarta din orice pozitie, orice ratare poate cantari enorm la finalul jocului.

Spania - Norvegia
Pronostic: Total goluri inscrise sub 58.5 Cota: 1.88

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here