Ponturi handbal 27.03.2021

Scris de Florin198127/03/2021

Azi avem partide extrem de interesante in handbalul european, se disputa meciuri atractive in campionatele importante de pe batranul continent. In articolul urmator vei putea gasi pronosticuri din Franta Lidl Starligue, Slovenia Liga NLB si Germania Bundesliga.

Pronosticuri handbal 27 martie 2021

Rhein Neckar Lowen – Minden ponturi pariuri

Rhein Neckar Lowen nu isi permite pasi gresiti pe teren propriu, inca mai poate sufla locul 3 lui Magdeburg, in acelasi timp pozitia a 4-a pe care o detine in acest moment ii este serios amenintata de Goppingen, care este intr-o forma de zile mari.

Azi, leii au un meci relativ usor pe teren propriu in compania lui Minden, echipa aflata in subsolul clasamentului si care a pierdut ultimele 11 infruntari directe din deplasare, tinand cont de pozitia sa din Bundesliga sunt mari sanse sa adauge inca unul.

Leii inscriu de regula foarte multe goluri pe teren propriu, in 9 din ultimele 10 meciuri de acasa au trecut de borna a 30 de reusite, insa si primesc destul de multe.

Mizez pe un succes al gazdelor, motivatie in randul jucatorilor sai exista, diferenta de valoare inclina clar balanta in favoarea lui Rhein Neckar Lowen.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Rhein Neckar Lowen – Minden
Pronostic: 
victorie Rhein Neckar Lowen & peste 54.5 goluri
Cota: 
2.10 @

GOG – Skanderborg ponturi pariuri

GOG a dominat mare parte din campionatul danez de handbal, insa inceputul lui 2021 a fost unul destul de dificil iar Aalborg a profitat trecand in fruntea ierarhiei, cu un meci in plus disputat.

Azi elevii lui Nikolej Krickau pot reveni in fotoliul de lider daca ii vor depasi pe cei de la Skanderborg pe teren propriu, insa nu ii asteapta deloc un meci facil.

Pentru a-si adjudeca victoria, principala arma a gazdelor, in speta atacul, trebuie sa functioneze la parametri maximi, se pare ca GOG si-a recapatat eficienta ofensiva, in 3 din ultimele 4 jocuri a inscris peste 36 de goluri.

GOG a castigat 4 din precedentele 5 jocuri directe disputate pe terenul sau, de asemenea in actualul sezon al campionatului danez are un parcurs foarte bun acasa cu 10 victorii din 12 infruntari.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
GOG – Skanderborg
Pronostic: 
victorie GOG & peste 58.5 goluri
Cota: 
2.80 @

Montpellier – Limoges ponturi pariuri

Montpellier ocupa locul secund in Franta Lidl Starligue si spera daca va termina pe aceasta pozitie la un wild card din partea EHF pentru participarea in Champions League.

Batalia pentru pozitia secunda este insa departe de a fi incheiata, Nantes tinteste acelasi obiectiv si are doar 4 puncte in minus, plus ca meciul retur se va disputa pe terenul canarilor.

In aceste conditii pentru elevii lui Patrice Canayer partida contra celor de la Limoges are o singura varianta, anume victoria.

Gazdele au nevoie de un debut de meci consistent, sa fie mereu un avantaj, Limoges nu este un adversar de neglijat, dar daca va fi nevoita sa fuga mereu dupa egalare atunci va comite si greseli.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Montpellier – Limoges
Pronostic: 
Montpellier conduce la pauza si castiga meciul
Cota: 
1.70 @

RK Maribor Banik – Trimo Trebnje ponturi pariuri

Trimo se va deplasa pentru etapa a 21-a din Slovenia Liga NLB pe terenul celor de la RK Maribor, o formatie care nu a cedat deloc usor in fata sa in ultima perioada, mai ales acasa.

De aceasta data oaspetii au doar varianta victoriei daca doresc sa ramana in cursa pentru locul secund, Gorenje are deja un avans doua puncte, daca se va distanta la 4, e greu de crezut ca mai poate fi ajunsa.

Din acest motiv un succes al lui Trebnje este de pronosticat in acest joc, dar tinand cont de faptul ca va infrunta o echipa artagoasa, mizez si pe multe goluri, Maribor nu va ceda deloc usor.
Florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
RK Maribor Banik – Trimo Trebnje
Pronostic: 
victorie Trimo Trenje & peste 55.5 goluri
Cota: 
2.35 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: