Ponturi handbal 30.03.2024

Scris de Florin198130/03/2024

Romania Liga Florilor programeaza azi o etapa foarte intersanta cu partide care au importanta deosebita atat in zona retrogradarii, dar si in partea superioara a clasamentului. In campionatul danez Esbjerg, face adevarate demonstratii de forta, iar azi infrunta una dintre victimele sale preferate.

Ramanicu Valcea – Baia Mare ponturi pariuri

Oltencele inca nu au renuntat la participarea in European League, sunt inca in grafic dar nu trebuie sa rateze punctele de acasa in special.

Ramnicu Valcea sub conducerea lui Bent Dahl a devenit o echipa ultra ofensiva, are al doilea atac din Liga Florilor dupa CSM Bucuresti, 8 goluri mai putin marcate decat aceasta, ceea ce este un lucru formidabil.

Baia Mare se zbate in zona retrogradarii, are mari emotii in restul etapelor ramase de jucat, un singur punct peste cele doua echipe aflate pe loc de baraj.

Cum defensiva oaspetelr nu este una organizata voi miza pe goluri, cum spuneam, Ramnicu Valcea efectiv zburda pe teren, mai ales acasa, nu ii va fi deloc dificil sa inscrie un minim de 34 goluri.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Ramanicu Valcea – Baia Mare
Pronostic: 
Ramnicu Valcea inscrie peste 33.5 goluri
Cota: 
1.85 @

SCM Craiova – Corona Brasov ponturi pariuri

Corona Brasov si-a pregatit serios viitorul sezon, anuntand transferuri spectaculoase, dar inca nu stie daca va evita retrogradarea, aflandu-se pe loc de baraj.

Formatia oaspete are a doua cea mai slaba defensiva din Liga Florilor dupa ultima clasata, Stiinta Bucuresti, in schimb altencele au a 5-a aparare din campionatul intern.

SCM Craiova s-a despartit recent de antrenorul Bogdan Burcea care a plecat chiar la Corona, va fi un joc al orgoliilor, in plus cu noua banca tehnica pare sa fi regasit cadenta.

Mizez pe un succes al echipei gazda care sta mult mai bine in defensiva, are un lot destul de omogen si mai valoros, meciul tur a fost castigat de Craiova la 5 goluri avans.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
SCM Craiova – Corona Brasov
Pronostic: 
victorie SCM Craiova & sub 58.9 goluri
Cota: 
2.90 @

Targu Jiu – Magura Cisnadiei ponturi pariuri

Un meci interesant intre doua formatii aflate in lupta directa pentru evitarea retrogradarii, aflate la egalitate de punte, 21, dar despartite de golavaraj.

Magura Cisnadiei a pierdut 6 din ultimele 8 partide sustinute in Liga Florilor, bifand si doua victorii, ambele insa acasa cu CS Mioveni si Stiinta Bucuresti, ultimele doua clasate.

Oltencele stau destul de bine in partidele de acasa reusind sa le castige pe ultimele 3 sustinute, randamentul echipei a fost fara indoiala afectat de participarea in grupele European League.

Sibiencele au doar doua victorii afara, la Zalau si Stiinta Bucuresti, deplasarile nu au fost deloc punctul lor forte in ultimele sezoane, nu ma astept nici azi sa faca un meci mare.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Targu Jiu – Magura Cisnadiei
Pronostic: 
victorie Targu Jiu handicap – 1.5 goluri
Cota: 
2.00 @

Esbjerg – Silkeborg ponturi pariuri

Silkeborg a reusit sa ajunga in playoff, dar cel mai probabil aici se va opri drumul sau in actualul campiont, dupa esecul suferit in primul joc al grupei acasa cu Nykobing e greu de crezut ca poate termina in primele doua pozitii.

Esbjerg in schimb abia acum incepe sa tureze motoarele, a domonat sezonul regular cumuland maximul de puncte in 26 de etape.

Formatia gazda a avut un atac devastator, nici nu se putea altfel tinand cont de numele jucatoarelor din lotul sau.

Gazdele isi propun sa incheie cat mai repede socotelile in grupa pentru a se putea concenta pe Champions League, iar un scor categoric este excelent pentru moral.

La ultimele doua vizite in Arena Blue Water Dokken, Silkeborg a incasat 46, respectiv 39 de goluri, sunt mari sanse sa se apropie de aceasta cifra si in jocul de azi.
Florin1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Esbjerg – Silkeborg
Pronostic: 
Esbjerg inscrie peste 34.5 goluri
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: