Lloyd Harris – Aslan Karatsev ponturi pariuri 20.03.2021

Scris de ABrt20/03/2021

Probabil cea mai neașteptată finală din ultima perioadă este cea de la Dubai, unde în cadrul unui turneu ATP 500 se vor întâlni 2 tenismeni care nu se aflau printre favoriții competiției și anume Lloyd Harris și Aslan Karatsev. Un cec în valoare de 149,000 dolari îl așteaptă pe câștigătorul finalei, așadar se anunță un duel crâncen între cei doi tenismeni.

1. Lloyd Harris

Ajuns în turul 3 la Australian Open, Harris a continuat forma excelentă la Doha, unde s-a oprit în optimi, iar acum a reușit imposibilul și anume să ajungă în finala de la Dubai.

Cu toate că a fost nevoit să joace în calificări, sud-africanul a trecut de Gabashvili, Rola, O Connell, Thiem, Krajinovic, Nishikori și Shapovalov și a produs poate cea mai neașteptată serie de victorii din circuitul ATP din ultima perioadă.

Astfel, Lloyd a ajuns la un procentaj de 78% meciuri câștigate pe hard outdoor în 2021, o statistică destul de impresionantă.

2. Aslan Karatsev

La fel ca și adversarul său din finală, Aslan are parte de un debut de an senzațional, reușind să ajungă în semifinale la Australian Open și acum în finală la Dubai.

Gerasimov, Evans, Sonego, Sinner și Rublev au fost numele tari eliminate de rus, care a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune în 4 din 5 cele meciuri jucate.

Parcursul său a fost unul neașteptat și pentru că s-a aflat la prima participare la această competiție.

Luând în calcul că majoritatea meciurilor rusului s-au încheiat după 3 seturi, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: peste 2.5 seturi.

3. Intâlniri directe

Așa cum era de așteptat, finala de la Dubai va consemna prima confruntare directă dintre cei doi tenismeni, așadar merită să vedem cine va reuși să se impună pentru prima dată.

4. Cote pariuri

Pentru o partidă în care vom avea parte de cel puțin 23 game-uri, cota oferită de bookmakeri este 1.80.
Totodată, regăsim în ofertă cota 1.60 pentru minim un set câștigat de Harris.

Lloyd Harris – Aslan Karatsev ponturi pariuri

Lloyd Harris – Aslan Karatsev (ora 17:00) ponturi pariuri

Sunt de părere că debutul de meci va fi unul foarte echilibrat, cu egalitate după primele 4 game-uri, scor 2-2.

Lloyd și Aslan nu s-au mai aflat față în față până acum și mi-e greu să cred că vreunul din cei doi va reuși să-și impună stilul de joc încă din primele game-uri.

Datorită unui procentaj excelent la capitolul serviciu, amândoi au reușit să ajungă până aici și nu cred că vor slăbi nivelul tocmai în ultimul act.

Vorbim de o miză extrem de importantă și anume 500 puncte ATP, respectiv 149,000 dolari, așadar va fi un început de meci strâns, încins și foarte echilibrat.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Lloyd Harris – Aslan Karatsev (ora 17:00)
Pronostic: 
Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2
Cota: 
1.76 @

Lloyd Harris – Aslan Karatsev (ora 17:00) ponturi pariuri

Lloyd Harris a petrecut insa extrem de mult timp pe teren, disputand in acest turneu nu mai putin de 7 meciuri in ultimele 7 zile, iar ultimele 2 au fost decise in set decisiv. Aslan Karastev insa pare sa fi renascut in acest an, jocul sau fiind unul de un nivel exceptional, reusind sa invinga cu usurinta chiar jucatori de top 10 ATP in acest moment. Tinand cont de forma fizica a celor doi si a consistentei in joc a rusului Karatsev, ma astept ca acesta sa isi treaca in palmares primul titlu ATP, la chiar prima finala disputata.
Lloyd Harris – Aslan Karatsev (ora 17:00)
Pronostic: 
Aslan Karatsev
Cota: 
1.45 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: