Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers ponturi 18.06.2021

Scris de Wade18/06/2021

Atlanta Hawks a depasit un deficiet de 18 puncte in meciul 4, si unul de 26 de puncte in meciul 5, pentru a castiga aceste doua partide intr-o maniera absolut incredibila. In aceasta noapte Trae Young & co. au sansa de a elimina echipa ce a ocupat primul loc in Est in sezonul regulat.

Astfel, echipa de pe locul 5 – Hawks, are o sansa de a accede in Eastern Conference Finals pentru prima oara din 2015 incoace.

Isi pot reveni Sixers din acest soc?

Sincer – ma indoiesc. Da, avem de-a face cu jucatori profesionisti, gata sa joace la orice ora din zi si din noapte, si in orice conditii, indiferent daca vorbim aici de soc sau moral scazut. Totusi, Sixers controlau seria asta la 2-1, si un avantaj consistent in meciul 4 la pauza mare. Parea ca se va termina cu un scor 4-1, insa revenirile Atlantei au stricat planurile jucatorilor din Philly.

Tobias Harris a declarat ca el si colegii sai sunt afectati dupa aceasta infrangere, insa trebuie sa puna aceasta nereusita deoparte si sa incerce sa se concentreze pentru meciul urmator. Harris nu a avut o performanta deloc buna acum 2 zile (doar 2 aruncari bune dintr-un total de 11), dupa ce in prealabil a reusit in 7 partide la rand din postseason cel putin 20 de puncte. Este un meci de „win or go home” pentru Sixers, in cazul in care va pierde in aceasta noapte, liderul conferintei estice este OUT din Playoffs.

Joel Embiid joaca extrem de modest in partea secunda de cateva zile, el avand doua partide la rand in care oboseala acumulata si evident problemele la genunchi se observa. Ben Simmons are din nou probleme la aruncarile libere, cu doar 4 aruncari bune din 14 in meciul anterior, Doc Rivers trimitandu-l pe banca la un moment dat de teama acestor faulturi ale adversarilor. In ciuda acestor evenimente, antrenorul din Philly precizeaza ca echipa sa doreste sa depaseasca aceasta stare si sa duca seria in decisiv.

Atlanta are o sansa unica la noapte

Jucatorii de la Hawks stiu ca au o oportunitate excelenta in aceasta noapte sa-i trimita pe Sixers acasa si sa avanseze in Eastern Conference Finals. E un meci de totul sau nimic pentru Young & co., jucatorii gazda fiind constienti ca au o sansa excelenta sa castige la noapte. Sunt priviti din nou ca „echipe underdog” de bookmakeri, insa asta nu schimba cu nimic jocul lor bun „down the stretch” sau valoarea ca echipa.

Intrebat la conferinta de presa ce le-a spus jucatorilor, de au revenit de la aceste diferente in ultimele doua partide, antrenorul Nate McMillan a fost cinstit. A precizat ca echipa asta nu renunta vreodata la victorie, indiferent de scorul inregistrat pe tabela, si ca intotdeaua el si elevii sai vorbesc despre ce sa faca pe tot parcursul celor 48 de minute.

Cu echipa sa condusa la un deficit de 72-46, John Collins a reusit un cos din spatele semicercului, iar Atlanta a inregistrat de atunci un 63-34 run in ultimele 20 de minute si 21 de secunde. Trae Young a declarat ca este constient de faptul ca echipa are multi jucatori valorosi care pot puncta fara probleme de la distanta, si are incredere ca moralul ii va ajuta in aceasta noapte sa inchida seria la 2. O declaratie indrazneata din partea lui Ice Trae, sa vedem daca se dovedeste una reala.

Cel mai bun pariu

Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers (ora 02:30) ponturi pariuri

Este o sansa unica din punctul meu de vedere pentru Hawks. Joel Embiid nu este la capacitate maxima, si se vede cu ochiul liber ca nu poate duce un meci pana la capat. Ben Simmons a reusit doar 12 aruncari libere dintr-un total de 39, si fi-ti sigur ca adversarii vor profita de pe urma lui si in aceasta seara. Raman Harris si Curry, care trebuie sa aiba o noapte de vis pentru ca Philly sa castige aici.
Hawks au un record de 9-3 against the spread in ultimele 12 meciuri jucate, iar acasa situatia este una excelente: 20-6 ATS in ultimele 26 de meciuri jucate la State Farm Arena. Sixers au o valoare superioara, insa jucatorii gazda au de partea lor tineretea, entuziasmul, si nu in ultimul rand role players ce pot face diferenta in momentele moarte de joc. Recomand victoria gazdelor @2.40, insa cum vad un nou meci ~down the wire~ aleg handicapul.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Atlanta Hawks – Philadelphia 76ers (ora 02:30)
Pronostic: 
Atlanta Hawks +3.5 puncte
Cota: 
1.93 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: