Hermannstadt – Botosani ponturi pariuri 28.09.2020

Scris de Andrei-Chirita27/09/2020

Ne mutam atentia la Medias unde Hermannstadt primeste vizita celor de la Botosani de la ora 18:00. Sibienii au stadionul in constructie, recurgand la varianta Medias. Doua formatii destul de echilibrate conform jocului prestat in ultimele runde. Am ales o cota de 1,50 pe care ma astept sa o vad verde la finalul celor 90 de minute.

⚽ 1. Hermannstadt

Formatia antrenata de Ruben Albes a luat o alta intorsatura odata cu aducerea acestui spaniol, iar lucrurile s-au vazut inca din play-out-ul sezonului precedent.

In acest moment, formatia sibiana nu are cel mai bun start, dar senzatia ca poate ramane lejer in Liga 1 exista. Locul 10 pentru Hermannstadt cu 5 puncte, bifand o victorie si 2 egaluri.

Un joc relativ decent pentru formatia sibiana care mai are de lucru pe faza defensiva. Are un moral bun dupa ce spart gheata in etapa precedenta, castigand cu 3-1 contra Chindiei.

Hermannstadt-Botosani-28092020-cote

⚽ 2. Botosani

Formatia lui Marius Croitoru a prins sezonul precedent un loc de cupa europeana, fiind cea mai mare performanta a echipei moldovene. Din pacate, prestatia nu s-a ridicat la nivel competitiei, iar moldovenii au parasit UEL dupa 0-1 cu Shkendija chiar pe Stadionul Municipal.

Noul sezon de Liga 1 a inceput bine pentru botosaneni care au 2 victorii si 2 egaluri, reusind sa scpae de infrangeri pana acuma.

Dupa victoriile din primele runde, iata ca moldovenii nu au mai castigat de 180 de minute, remizand cu Dinamo si Clinceni, marcand un singur gol in aceste jocuri.

⚽ 3. Intalniri directe

Sase jocuri oficiale intre cele doua formatii, iar in cinci dintre acestea, Botosani a iesit invingatoare. In sezonul precedent a castigat cu 1-0 pe terenul sibienilor. In intreaga istorie a intalnirilor directe, Botosani nu a depasit borna de 2 goluri marcate in poarta acestora.

⚽ 4. Hermannstadt – Botosani echipe probabile

Hermannstadt (3-4-3): Cristiano – Stoica, Viera, Scarlatache – Caiado, Dalbea, Romario, Oprut – Sintean, Fortes, Joalisson

Botosani (4-3-3): Hankic – Harut, Chindris, Seroni, Tiganasu – Babunski, Rodriguez, Cimpanu – Ofosu, Dugandzic, Keyta

⚽ 5. Hermannstadt – Botosani cote pariuri

Hermannstadt Botosani Cote Pariuri

⚽ 6. Hermannstadt – Botosani ponturi pariuri

Hermannstadt – Botosani ponturi pariuri

Conform rezultatelor directe si a celor intamplate in primele 4 etape, merg pe mana formatiei lui Marius Croitoru.
Hermannstadt are multe de indreptat la capitolul defensiva acolo unde mai are scapari, mai mult din cauza greselilor individuale. Singurul adversar puternic a fost CFR in fata caruia nu a avut nicio sansa.
Botosani are calitate in zoan de atac si cu siguranta dupa doua rezultate mai putin bune in campionat si dupa eliminarea din UEL, moldovenii merg la Medias sa scoata puncte.
Graficul intalnirilor directe este PRO-Botosani, si cred ca se va mentine pe o panta ascendenta si de aceasta data.
Hermannstadt – Botosani
Pronostic: 
1-3 goluri Botosani
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: