Hermannstadt – Mioveni ponturi pariuri 02.06.2021

Scris de Bmg01/06/2021

Miercuri avem si un baraj in Romania, o partida extrem de interesanta intre Hermannstadt si Mioveni. Gazdele au prima sansa dupa ce in tur s-a terminat 0-0. Tu ce crezi? Ai pariat ceva? Sa stii ca eu am o favorita clara si asta se vede si prin pontul pe care il recomand. Meciul se disputa la Medias, cu incepere de la ora 19.00. Vezi mai jos analiza.

⚽ 1. Hermannstadt.

Sibienii au facut un sezon mult sub asteptari in Liga 1, in special in a doua parte a lui. Erau pe punctul sa cada direct in esalonul secund si s-au salvat in ultima etapa. Iata-i acum in baraj, contra unui adversar destul de modest in opinia mea.

Hermannstadt a facut o prima repriza foarte proasta in tur, insa dupa pauza a aratat ceva mai bine. Totusi, per total nu a impresionat, ba din contra. Nu face meciuri spectaculoase in general si vine dupa 6 partide de sub 2.5 goluri. Tocmai de aceea cred ca poti face profit si cu pariuri pe under la Super bet.

Karanovic si Issah au in continuare probleme medicale si nu sunt disponibili.

⚽ 2. Mioveni.

Argesenii nu au jucat deloc rau in tur si pot spune ca si-au depasit conditia. Au avut chiar sansa de a da lovitura si au ratat ocazii bune. Va fi greu insa acum in retur, contra unui adversar mai bun si care nu ii va mai trata de sus.

Mioveni a impresionat in Liga II si a terminat pe locul 3 in play-off. A fost la un punct de Rapid si implicit de promovarea directa. Mai trebuie spus ca a pierdut o singura partida jucata in anul 2021. A remizat in 3 din precedentelele 4 deplasari, asa ca daca vrei cote mari poti incerca aici ponturi fotbal pe X la pauza.

De precizat ca nu sunt anuntate probleme de efectiv in tabara oaspetilor.

⚽ 3. Hermannstadt – Mioveni intalniri directe.

Evident ca cel mai recent duel a fost acel 0-0 din tur. Pana atunci se mai confruntasera si in 2019 in Cupa Romaniei, meci castigat de Hermannstadt cu 2-0.

⚽ 4. Hermannstadt – Mioveni echipe probabile.

Hermannstadt (4-4-2) : Cristiano – Matel, Viera, Scarlatache, Oprut – Belu, Alhassan, Romario, Oroian – David Mayoral, Yazalde.
Mioveni (4-2-3-1) : Popescu – Oancea, Iacob, Garutti, Serbanica – Toma, Veres – Cosereanu, Rusu, Isfan – Blanaru.

⚽ 5. Hermannstadt – Mioveni cote pariuri.

De obicei eu joc pariurile combinate de la Superbet, acolo unde cota de 1.77 la „1X & 0-2 goluri” mi se pare sigura. Merge jucata si cota de 1.60 pentru pariul „PSF -1”.

⚽ 6. Hermannstadt – Mioveni ponturi pariuri.

Hermannstadt – Mioveni ponturi pariuri

Favorita mea este clara aici si consider ca echipa gazda are totul de partea ei. Joc pe calificarea sibienilor, acestia fiind mai bine cotati.

Hermannstadt este echipa de Liga 1, lotul este net superior ca valoare si experienta. Daca CS Mioveni nu a fost in stare sa castige pe teren propriu, pentru mine este clar ca in deplasare va fi mult mai greu. Cu siguranta ca jucatorii gazda vor sti sa trateze mult mai bine un meci cu o asemenea presiune, iar plusul de valoare se va vedea.

Diferenta de calitate este prea mare intre primele doua esaloane fotbalistice din Romania.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Hermannstadt – Mioveni
Pronostic: 
Hermannstadt promoveaza
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: