Hertha – Augsburg ponturi pariuri 06.03.2021

Scris de Bmg05/03/2021

Sambata avem un meci foarte interesant in Bundesliga, intre Hertha Berlin si Augsburg. Ai pariat ceva aici? Ai o favorita clara? Eu sunt de parere ca putem face profit la piata de goluri, iar mai jos vei vedea pariul care ti-l propun. Ora de start este 16.30, iar in continuare vei gasi informatii utile din cele doua tabere.

⚽ 1. Hertha.

Echipa gazda nu se regaseste si se apropie din ce in ce mai mult de zona retrogradarii. Este deja la egalitate de puncte cu Bielefeld, iar daca pierde puncte aici are probleme mari.

Hertha se gaseste intr-o forma slaba, care nu o recomanda deloc. A fost invinsa la ultimele 2 meciuri in liga, cu Wolfsburg si Leipzig. Are acum o serie negativa de 9 etape fara succes. Ia multe goluri si apararea este printre cele mai modeste din competitie.

Trecand acum la capitolul probleme de efectiv, trebuie spus ca Boyata, Cunha, Khedira si Radonjic sunt absenti. De asemenea, Dilrosun si Leckie nu sunt 100% si raman incerti.

⚽ 2. Augsburg.

Oaspetii stau ceva mai bine in clasament, pe locul 13. Important este ca au 8 puncte mai mult decat Hertha si deocamdata sunt destul de linistiti in ceea ce priveste emotiile retrogradarii.

Augsburg a castigat etapa trecuta, in deplasare cu Mainz (1-0). A scos 4 puncte din ultimele 2 runde si nu a jucat rau. Are unul dintre cele mai slabe atacuri din Bundesliga si nici in aparare nu sta chiar bine. Augsburg a marcat la 8 din ultimele 9 deplasari de campionat, asa ca recomand pariuri fotbal Germania pe minim un gol din partea ei.

Finnbogason si Iago vor lipsi din cauza problemelor medicale, in timp ce Civeja si Jensen sunt incerti.

⚽ 3. Hertha – Augsburg intalniri directe.

Cel mai recent duel direct a fost in tur, atunci cand Hertha a castigat fara emotii (3-0). De altfel, berlinezii au 3 victorii in ultimele 4 dispute directe, asa ca din acest punct de vedere poti juca ponturi pariuri astazi pe ei.

⚽ 4. Hertha – Augsburg echipe probabile.

Hertha (3-4-1-2) : Zentner – St. Juste, Bell, Niakhate – Da Costa, Barreiro, Kohr, Mwene – Latza – Glatzel, Onisiwo.
Augsburg (4-2-3-1) : Gikiewicz – Framberger, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen – Strobl, Khedira – Caligiuri, Benes, Vargas – Niederlechner.

⚽ 5. Hertha – Augsburg cote pariuri.

Daca vrei sa iti dublezi miza, vezi ca la Winbet ai cota de 2.10 pentru pariul „Peste 2.5 goluri”. Tot la Winbet poti juca si cota de 2.15 pentru pariul „Hertha peste 1.5 goluri”.

⚽ 6. Hertha – Augsburg ponturi pariuri.

Hertha – Augsburg ponturi pariuri

Cum ti se pare intervalul 2-4 reusite la acest meci din Bundesliga? Eu cred ca este perfect pentru profit, iar la Netbet avem cea mai buna cota. Sunt sigur ca se vor marca minim doua goluri, pentru ca se intalnesc aparari modeste, care incaseaza in medie peste un gol pe meci.

Sa stii ca ultimele 3 dispute directe s-au incadrat in intervalul ales de mine. Am vazut intre 2 si 4 goluri la anterioarele 3 partide de campionat pentru Hertha. De asemenea, 5 din ultimele 6 meciuri in Bundesliga pentru Augsburg s-au pliat pe pontul meu.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Hertha – Augsburg
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.64 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: