Hertha – Bayern ponturi pariuri 05.02.2021

Scris de Radu Oprea04/02/2021

Hertha si Bayern deschid runda cu numarul 20 din Bundesliga. Confruntarea se va desfasura pe Olympiastadion din Berlin. Va invit sa cititi randurile urmatoare pentru ca veti gasi detalii si statistici despre ambele echipe, dar si un pronostic argumentat.

⚽1. Hertha

Este chiar deasupra locului de baraj, pe 15 asadar, iar in 19 etape a adunat 17 puncte, la fel ca Bielefeld care este sub ea. A inscris in ultimele 2 dispute, dar vine dupa 3 in care a incasat cel putin 3 goluri.

Trece printr-o forma slaba pentru ca e fara victorie de 5 meciuri si doar pe unul dintre ele nu l-a pierdut. Acasa are 5 infrangeri, 2 succese si 2 rezultate de egalitate si bazat pe aceste rezultate va voi oferi unul dintre cele mai bune ponturi din Bundesliga.

Boyata si Dilrosun sunt accidentati si nu vor putea fi utilizati. Cordoba si Plattenhardt au si ei probleme medicale si nu se stie daca pot evolua.

⚽2. Bayern

Conduce clasamentul gratie celor 45 de puncte stranse in primele 19 runde. In toate duelurile din acest sezon a marcat si in ultimele 3 a primit in total un singur gol.

Moralul jucatorilor este cel mai probabil foarte bun din moment ce au castigat precedentele 4 partide. In deplasari e inconstanta pentru ca in ultimele 6 are 2 remize, 3 victorii si 2 infrangeri.

Goretzka, Javi Martinez, Nianzou si Nubel nu au fost inclusi in lot din diverse motive. Este pusa sub semnul intrebarii si prezenta pe gazon a lui Tolisso. Nu are asadar multe absente si de aceea cred ca pontul meu ar putea avea loc pe biletul zilei azi.

⚽3. Intalniri directe

Bayern e neinvinsa in ultimele 5 astfel de confruntari si pe 4 dintre ele le-a castigat. In turul acestui campionat s-a impus cu 4-3, iar la precedenta vizita la Hertha a facut-o cu 4-0.

⚽4. Hertha – Bayern echipe probabile:

Hertha (4-3-3): Jarstein – Klunter, N. Stark, Torunarigha, Mittelstadt – Tousart, S. Ascacibar, Guendouzi – Lukebakio, Piatek, M. Cunha.
Bayern (4-2-3-1): Neuer – Pavard, J. Boateng, Alaba, A. Davies – Kimmich, M. Roca – Gnabry, T. Muller, K. Coman – Lewandowski.

⚽5. Hertha – Bayern cote pariuri

Bayern este favorita si daca alegeti sa mizati pe o victorie clara a ei, la handicap -1, veti primi o cota de 1.70 la casa de pariuri Betano.
Daca sunteti de parere ca partida se va deschide abia dupa pauza puteti miza pe faptul ca se va inscrie mai mult in a 2-a repriza pentru o cota de 2.90 la Betano.

⚽6. Hertha – Bayern ponturi pariuri

Hertha – Bayern ponturi pariuri

Se pare ca nici in acest sezon nu o poate opri nimeni pe Bayern. Are de ani buni cel mai bun lot din Bundesliga si domina autoritar competitia. Da piept cu un adversar slab si o vad capabila nu numai sa castige, dar si sa faca spectacol.

Formatia bavareza este o masinarie de goluri, Robert Lewandowski, Thomas Muller sau Serge Gnabry fiind foarte eficienti in fata portii. Este pe val si vine dupa 2 victorii in care a inscris de cate 4 ori.

Hertha in schimb este intr-o pasa proasta intrucat a pierdut ultimele 3 meciuri si in toate a incasat cel putin 3 goluri. A fost invinsa de adversara acum in precedentele 2 intalniri directe si in ambele a primit cate 4 goluri.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Hertha – Bayern
Pronostic: 
2 & peste 3,5 goluri
Cota: 
2.07 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: