Hertha – Freiburg ponturi pariuri 06.05.2021

Scris de Johnny06/05/2021

Hertha Berlin si Freiburg se vor intalni joi seara intr-o restanta din etapa a 30-a din Bundesliga. Confruntarea are loc pe Stadionul Olimpic din capitala Germaniei si va incepe de la ora 19:30.

⚽ 1. Hertha.

Ocupa penultimul loc in Germania Bundesliga. Are insa cu doua meciuri mai putin jucate fata de majoritatea adversarelor. A fost nevoita sa stea aproape o luna pe tusa din cauza unui focar de coronavirus aparut in cadrul echipei. A revenit pe gazon in weekend, atunci cand a scos o remiza pe terenul lui Mainz.

Consider ca are sanse mari sa se salveze de la retrogradare. Se afla la doua puncte in urma locului de baraj si la trei de cel de-al 15-lea. E neinvinsa in precedentele patru confruntari disputate. Pe partea de atac a inceput sa se prezinte din ce in ce mai bine, iar in fiecare din ultimele trei partide de acasa a inscris minim doua goluri.

Jarstein si Netz sunt jucatorii care vor lipsi cu siguranta de pe gazon. Ar putea fi indisponibili si Lowen, Lubekaio sau Plattenhardt, cu totii avand probleme de ordin medical.

⚽ 2. Freiburg.

E clasata la mijlocul ierarhiei, pe locul noua. A adunat 41 de puncte si nu are nicio emotie in privinta retrogradarii. A avut evoluti solide pe intreg parcursul sezonului si a aratat ca o echipa care merita sa ramana in Bundesliga. Vine dupa doua rezultate pozitive, reusind sa obtina patru puncte din confruntarile cu Schalke si Hoffenheim.

Daca vrei sa pariezi pe ponturi sportive de 1X2, trebuie sa stii ca a fost invinsa in precedentele trei deplasari de Bundesliga. Nu exceleaza atunci cand vine vorba de meciurile jucate departe de casa si doar in patru dintre ele a reusit sa inscrie mai mult de un gol.

Christian Streich nu se confrunta cu jucatori accidentati sau suspendati inaintea acestei confruntari.

⚽ 3. Hertha – Freiburg intalniri directe.

Freiburg s-a impus categoric in tur, cu scorul de 4-1. Oaspetii acestui meci sunt neinvinsi in sapte din precedentele opt intalniri directe.

⚽ 4. Hertha – Freiburg echipe probabile.

Hertha (3-4-3): Schwolow – Klünter, Stark, Dardai – Zeefuik, Tousart, Khedira, Mittelstädt – Darida, Cordoba, Cunha.
Freiburg (3-4-3): Müller – Lienhart, Schlotterbeck, Heintz – Schmid, Santamaria, Höfler, Günter – Sallai, Demirovic, Grifo.

⚽ 5. Hertha – Freiburg cote pariuri.

Cota la Sub 3 goluri este de 1.52 la Unibet. La X la pauza cota e de 2.20.

⚽ 6. Hertha – Freiburg ponturi pariuri.

Hertha – Freiburg ponturi pariuri

Cu trei puncte obtinute in acest meci, Hertha poate parasi zona retrogradarii. Acest duel are o miza uriasa pentru trupa din Berlin, in timp ce Freiburg nu prea mai are pentru ce lupta in acest final de sezon. Oaspetii sunt lipsiti de grijile retrogradarii si nici la cupele europene nu ii vad sa spere prea mult.

E clar ca jucatorii lui Hertha vor fi mult mai motivati pentru a obtine un succes. Acestia n-au jucat rau la Mainz si sunt neinvinsi in precedentele patru meciuri de Bundesliga. Cred ca trebuie sa ne asteptam la o prestatie solida a gazdelor. Voi miza pe 1X si plusez pentru o cota mai mare cu peste 1.5 goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Hertha – Freiburg
Pronostic: 
1X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: