Hertha – Furth ponturi pariuri 17.09.2021

Scris de Bmg17/09/2021

Etapa cu numarul 5 din Bundesliga debuteaza vineri, cu disputa dintre Hertha si Furth. Gazdele pornesc favorite la casele de pariuri online si cota la 1 final nu este deloc mare. Citeste mai jos analiza facuta de mine si vezi predictia propusa. Ora de start este 21.30.

⚽ 1. Hertha.

Gazdele au un inceput de sezon foarte slab si daca vor continua in ritmul asta nu ii vad deloc bine in lupta pentru evitarea retrogradarii. Au o singura victorie in liga, runda trecuta, la Bochum (3-1).

Hertha a pierdut 3 din cele 4 meciuri de campionat si ocupa locul 16. A incasat deja 11 goluri, ceea ce este enorm. Asta inseamna ca poti juca 888 pariuri la piata de goluri. Interesant ca toate meciurile ei de pana acum au avut minim 3 reusite pe tabela de scor.

Sunt si destule probleme de efectiv pentru acest duel. Vor lipsi Jovetic, Klunter si Selke, in timp ce M. Dardai, Jarstein, Piatek si Plattenhardt raman incerti.

⚽ 2. Furth.

Oaspetii sunt ultimii in clasament, insa lotul este unul slab cotat si asteptarile nu erau prea mari. Vorbim despre o nou-promovata care deocamdata nu isi poate ridica nivelul de joc.

Furth a acumulat un singur punct din cele 4 partide de campionat, la remiza cu Bielefeld de acasa. In rest, a pierdut cu Wolfsburg, Mainz si Stuttgart. Incaseaza si ea foarte multe goluri. Avand in vedere aspectele mentionate, eu o sa iti recomand pariuri fotbal Germania Bundesliga in sansa dubla pe gazde.

Jung, Kehr si Ngankam sunt accidentati. Alte probleme de efectiv nu sunt anuntate.

⚽ 3. Hertha – Furth intalniri directe.

Aceste formatii nu s-au mai confruntat de 10 ani. Chiar nu conteaza acum bilantul direct la alegerea pontului.

⚽ 4. Hertha – Furth echipe probabile.

Hertha (3-4-2-1) : Schwolow – Stark, Boyata, Gechter – Zeefuik, Tousart, Darida, Mittelstadt – Maolida, Serdar – Belfodil.
Furth (4-4-2) : Burchert – Meyerhofer, Bauer, Viergever, Willems – Nielsen, Seguin, Griesbeck, Green – Itten, Hrgota.

⚽ 5. Hertha – Furth cote pariuri.

Hertha are prima sansa la 888Sport, iar pentru victoria ei se ofera o cota de 1.66.
O cota buna avem si pentru „ambele echipe marcheaza”, cu o valoare de 1.68.

⚽ 6. Hertha – Furth ponturi pariuri.

Hertha – Furth ponturi pariuri

Eu voi merge aici pe echipa gazda, care cred ca poate castiga acest duel. Pastrez totusi o doza de siguranta si am ales pariul in sansa dubla 1X. Furth este o nou-promovata care nu arata nimic si care este ultima in clasament, fara victorie in Bundesliga. Hertha a castigat etapa trecuta, are un moral mai bun si un lot superior.

Am ales si un pariu pe minim 2 reusite, asta pentru ca se confrunta cele mai slabe aparari din Bundesliga la acest moment. Toate meciurile disputate de Hertha au fost 3+. De asemenea, toate partidele lui Furth au avut cel putin 2 reusite pe tabela.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Hertha – Furth
Pronostic: 
1X & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: