Hertha – Hoffenheim ponturi pariuri 19.01.2021

Scris de Red19/01/2021

Este un duel intre 2 formatii care au foarte multi jucatori accidentati si este destul de greu de prezis cine va reusi sa se impuna. De aceea am ales sa pariez pe goluri si am gasit o cota foarte buna la Netbet. Mai mult, majoritatea meciurilor celor 2 echipe au fost destul de spectaculoase.

Hertha

Face un sezon neasteptat de slab pentru ca in 16 runde a strans numai 17 puncte si astfel este pe locul 13. A marcat 23 de goluri si a primit 25.

Forma de moment este inconstanta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 rezultate de egalitate, 2 infrangeri si o victorie.

D. Boyata, M. Dardai, Dilrosun, Lowen, J. Ngankam si Plattenhardt sunt accidentati si nu vor face parte din lot.

Hoffenheim

A jucat neasteptat de slab fiindca in 16 etape a acumulat numai 16 puncte si astfel este pe locul 14. A marcat 22 de goluri si a primit 30.

Forma de moment este slaba pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, o victorie si un rezultat de egalitate.

Akpoguma, Bicakcic, Geiger, Grillitsch, Hubner, Kaderabek, Skov si Stafylidis sunt accidentati si nu vor face deplasarea.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de foarte multe ori fiindca joaca an de an in Bundesliga si in general au fost meciuri foarte spectaculoase. Ultima data au jucat in luna mai, anul trecut, atunci cand Hertha s-a impus cu 3-0 in deplasare.

Hertha – Hoffenheim echipe probabile

Hertha (4-4-2): Schwolow – Pekarik, Stark, Alderete, Mittelstadt – Darida, Tousart, Guendouzi, Lukebakio – Piatek, Cordoba.

Hoffenheim (3-4-3): Baumann – Posch, Vogt, Kasim – John, Samassekou, Rudy, Gacinovic – Bebou, Dabbur, Kramaric.

Hertha – Hoffenheim cote pariuri

In oferta celor de la Netbet vom gasi cote excelente pentru intervalele de goluri. Spre exemplu, cota pentru 3-6 goluri in meci este de 1.86.

Hertha – Hoffenheim ponturi pariuri

Hertha – Hoffenheim ponturi pariuri

Cred ca va fi un joc foarte spectaculos fiindca ambele formatii se descurca foarte bine pe partea ofensiva, dar au probleme destul de mari in aparare.
In plus, sunt vecine in clasament, foarte aproape de zona retrogradarii si punctele puse in joc sunt cat se poate de importante. De aceea ma astept ca ambele sa atace inca din primul minutl.
Majoritatea meciurilor au fost de peste 1.5 goluri, de aceea consider ca sunt sanse mari sa se inscrie si acum cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Hertha – Hoffenheim
Pronostic: 
2-4 goluri
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: