Hertha – Monchengladbach ponturi pariuri 23.10.2021

Scris de Johnny22/10/2021

Stadionul Olimpic din Berlin va fi sambata seara gazda meciului dintre Hertha si Monchengladbach. Cele doua formatii se vor intalni de la ora 19:30, iar partida conteaza pentru etapa cu numarul 9 din Bundesliga.

⚽ 1. Hertha.

Ocupa locul 13 in clasament si a adunat noua puncte. E intr-o forma destul de buna, toate punctele fiind obtinute in ultimele cinci etape. Weekend-ul trecut a facut un meci mare la Frankfurt si s-a impus cu 2-1. Pe teren propriu n-a castigat deocamdata decat partica cu Furth.

Ramane echipa cu cea mai slaba aparare din Bundesliga. A luat deja nu mai putin de 21 de goluri. Meciurile in care e angrenata sunt de fiecare data foarte spectaculoase. Toate s-au incheiat cu peste 2.5 goluri. Este recomandat de obicei sa mizati ponturi Bundesliga pe goluri multe pe partidele sale.

Torunarigha si Klunter lipsesc in continuare din compartimentul defensiv, fiind accidentati. Tousart rateaza la randul lui aceasta confruntare.

⚽ 2. Monchengladbach.

E pozitionata mai bine decat formatia din capitala. Ocupa mai exact locul 10 si are in palmares 11 puncte. E pe o panta ascendenta, iar in ultimele cinci etape are trei victorii. In runda trecuta s-a incurcat insa in meciul cu Stuttgart de acasa si a obtinut o remiza.

Are trei esecuri in cele patru partide disputate departe de casa. A obtinut insa un succes important, 3-1 pe terenul lui Wolfsburg, echipa de Champions League. Ne propune in continuare partide spectaculoase, iar cinci dintre ele s-au incheiat cu goluri marcate in ambele porti.

Doucoure, Kramer si Lainer sunt jucatorii care rateaza aceasta deplasare. Toti trei sunt accidentati.

⚽ 3. Hertha – Monchengladbach intalniri directe.

Ambele meciuri directe din sezonul trecut au fost de GG. Gladbach nu s-a mai impus pe terenul Herthei din 2017.

⚽ 4. Hertha – Monchengladbach echipe probabile.

Hertha (4-1-4-1): Schwolow – Pekarik, Boyata, Stark, Plattenhardt – Ascacibar – Richter, Darida, Serdar, Mittelstädt – Piatek.
Monchengladbach (3-4-2-1): Sommer – Ginter, Elvedi, Beyer – Scally, Zakaria, Koné, Netz – Hofmann, Stindl – Embolo.

⚽ 5. Hertha – Monchengladbach pariuri.

La gol marcat in ambele porti avem o cota de 1.60 la Netbet Romania. Cota la DNB1 e de 2.65.

⚽ 6. Hertha – Monchengladbach ponturi pariuri.

Hertha – Monchengladbach ponturi pariuri

Se intalnesc doua echipe care in acest sezon practica un fotbal spectaculos. Hertha a avut pana acum doar partide de peste 2.5 goluri, in timp ce Gladbach are deja cinci meciuri de GG. Si intalnirile directe din ultimii ani au fost frumoase, iar precedentele trei au fost de GG. Ambele formatii dispun de linii ofensive bune, cu jucatori care au o valoare certa.

Hertha sa nu uitam ca are probleme majore in aparare. In aceste conditii, cred ca lui Gladbach nu-i va fi foarte greu sa dea goluri. Gazdele ies mult la atac atunci cand joaca acasa si ma astept sa forteze la maxim si in acest duel. Asadar, ne pregatim pentru un duel in care cred ca se vor da minim trei goluri.
Johnny
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Hertha – Monchengladbach
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
1.78 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: