Hertha – Wolfsburg ponturi pariuri 21.08.2021

Scris de Radu Oprea20/08/2021

Pe Olympiastadion Berlin va fi intalnirea dintre Hertha si Wolfsburg. Iti voi propune un pronostic in cele ce urmeaza, dar mai intai cred ca ar trebui sa citesti cateva informatii interesante despre cele doua combantate.

⚽1. Hertha

A avut dificultati in editia precedenta de prima liga germana deoarece a incheiat-o pe pozitia a 14-a. Dupa prima etapa este pe 15, deci nu a avut cel mai bun start. Pe faza ofensiva se descurca bine, insa apararea are probleme.

In actuala stagiune a avut 2 partide, ambele pe teren strain si a fost un succes in Cupa cu 1-0 la Meppen si un esec in Bundesliga la Koln, scor 1-3. Este neinvinsa in ultimele 6 dispute de acasa si pe 3 dintre ele le-a castigat.

Goalkeeperul Rune Jarstein nu sta prea bine din punct de vedere fizic si semnalele sunt ca ar putea absenta. Polonezul Krzysztof Piatek a suferit o accidentare la genunchi si antrenorul Pal Dardai nu il va putea folosi.

⚽2. Wolfsburg

A impresionat in campionatul trecut pentru ca a terminat pe locul al 4-lea. Se afla pe 6 in editia care tocmai a inceput. Este una dintre echipele de fotbal din Germania care nu are un atac extraordinar si care se bazeaza pe organizarea defensiva.

Din pacate pentru ea a inceput acest sezon cu un esec, 0-2 la Munster in Cupa, dar apoi a castigat in runda inaugurala cu Bochum, scor 1-0. A pierdut doar una din ultimele 4 deplasari din Bundesliga, iar in 2 din celelalte 3 s-a impus.

Bartosz Bialek, Daniel Ginczek, Paulo Otavio, Aster Vranckx si William Furtado sunt anuntati ca fiind indisponibili, cu totii fiind accidentati. Josip Brekalo este si el incert pentru ca a acuzat probleme medicale.

⚽3. Intalniri directe

Hertha are o singura victorie in precedentele 8 astfel de confruntari, ea venind la penultima vizita pe Volkswagen Arena. In acest timp Wolfsburg s-a impus de 3 ori. Ultima oara de la Berlin a plecat cu o remiza, dupa un 1-1, dar inainte castigase de 2 ori la rand acolo.

⚽4. Hertha – Wolfsburg echipe probabile:

Hertha (3-4-1-2): Schwolow – Boyata, N. Stark, M. Dardai – Zeefuik, Tousart, Ascacibar, Plattenhardt – S. Serdar – M. Cunha, Jovetic.
Wolfsburg (4-2-3-1): Casteels – Mbabu, Lacroix, J. Brooks, Roussillon – X. Schlager, M. Arnold – R. Baku, M. Philipp, R. Steffen – Weghorst.

⚽5. Hertha – Wolfsburg cote pariuri

Ai o cota de 1.95 la Get's Bet daca mizezi pe Wolfsburg ca va inscrie in prima repriza.
Get's Bet iti ofera o cota de 2.10 pentru pariul Hertha peste 4,5 cornere.

⚽6. Hertha – Wolfsburg ponturi pariuri

Hertha – Wolfsburg ponturi pariuri

Sunt de parere ca cele doua echipe au forta ofensiva si de aceea consider ca sunt sanse destul de mari sa vedem goluri in ambele porti. Stilul de joc al oaspetilor va face insa ca scorul sa fie limitat.

Hertha va incerca sa fructifice avantajul terenului propriu pentru a obtine primele puncte din acest campionat. Ii are pe Matheus Cunha si Stefan Jovetic care pot fi decisivi. Vine dupa un 3-1 cu Koln, iar daca scenariul se va repeta, atunci pontul meu va fi castigator.

Wolfsburg il are pe golgheterul Wout Weghorst, iar Ridle Baku, Maximilian Philipp si Renato Steffen pot face si ei diferenta. In ultimele 5 deplasari din Bundesliga a inscris si ea si adversara sa, insa doar intr-una dintre ele au fost peste 4 reusite pe tabela de marcaj.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Hertha – Wolfsburg
Pronostic: 
GG si sub 4,5 goluri
Cota: 
2.07 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: