Ponturi hochei 01.05.2021

0

Ponturi hochei 01.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri hochei. Mizăm în totalitate pe competițiile din America. Mult succes!

Ponturi hochei 1 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
Pentru Detroit, meciurile rămase de disputat în sezon sunt mai degrabă unele amicale, deoarece aceștia au fost eliminați de mult timp din calculele pentru o calificare în fazele superioare ale competiției.

Aceștia dețin o linie de puțin peste 2,20 goluri înscrise pe partidă. De cealalaltă parte, Lightning și-a asigurat deja o calificare în play-off. Compartimentul care mă interesează la această formație este cel defensiv.


Au cedat 129 de goluri până acum, medie de circa 2,60 pucuri încasate pe partidă. Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de Red Wings. În 3 din ultimele 4 întâlniri directe, acest tips a fost câștigător fără probleme.

Detroit Red Wings vs Tampa Bay Lightning (ora 22:00)
Pronostic: Peste 1,5 goluri Detroit Red Wings Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Nashville și Dallas se luptă direct pentru ultima poziție de play-off din Divizia Centrală. Momentan, acest loc este ocupat de prădători, 56 de puncte acumulate. Texanii se află la două lungimi în spatele acestora.


Cele două formații dețin un compartiment ofensiv foarte solid. Nashville a reușit să puncteze de 141 de ori până acum, medie de peste 2,75 goluri înscrise pe partidă. Oasepții completează cu o medie de 2,80 pucuri marcate/meci.


În ceea ce privește jocul defensiv, ambele cedează circa 2,65 pucuri pe partidă. În plus, în 5 din ultimele 7 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și în duelul de astăzi.

Nashville Predators vs Dallas Stars (ora 03:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acest duel este mai degrabă unul amical, deoarece ambele formații au fost deja eliminate din calculele pentru o poziționare pe un loc de play-off. Mă aștept la un duel lipsit de momente de tensiune.


Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Ambele formații dețin o medie de peste 2,25 goluri înscrise pe partidă. Într-adevăr, sunt cifre slabe, dar având în vedere eficiența defensivă a celor două (medie de peste 2,80 goluri încasate/meci de fiecare), mă aștept ca aceste cifre să fie depășite.


La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 31 dintre cele 50 de confruntări susținute. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 34 dintre cele 47 de dueluri.

Anaheim Ducks vs Los Angeles Kings (ora 05:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here