Ponturi hochei 01.12.2022

Scris de Andrei Cinculescu01/12/2022

Ponturi pariuri hochei 01.12.2022 – Lista de recomandări de astăzi este alcătuită din 4 pronosticuri hochei. În cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri, revin cu o actualizare. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 1 Decembrie 2022

Frisk Asker – Gruner ponturi pariuri

Prima selecție din listă vine de pe Varner Arena, acolo unde avem programată confruntarea dintre Frisk Asker-Gruner. Am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă.

Frisk Asker este una dintre cele mai bune formații din ligă. Au o medie de peste 3,25 goluri înscrise per meci. Defensiva este surprinsă în schimb în puțin peste 2,70 rânduri. Gruner are în schimb una dintre cele mai slabe apărări din ligă.

Permite în medie numai puțin de 5 pucuri per meci. Atacul punctează în 1,60 rânduri, dar nu aș fi surprins dacă ar marca minim 2-3 goluri astăzi, deoarece Frisk nu se poate baza pe 3 apărători de bază. Mă aștept la un duel foarte spectaculos.
Frisk Asker – Gruner
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri în prima perioadă
Cota: 
1.60 @

Lillehammer – Manglerud ponturi pariuri

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Lillehammer-Manglerud, am să merg tot pe un total de minim două modificări ale tabelei de marcaj în prima perioadă de joc.

Avem în față două dintre cele mai slabe apărări din Fjordkraft Ligaen. Lillehammer deține o medie de aproximativ 3 goluri cedate per meci, în timp ce Manglerud este surprinsă în peste 3,65 rânduri.

Mă aștept să vedem și aici un duel foarte spectaculos, în care golurile nu se vor lăsa așteptate. În 3 din ultimele 4 confruntări directe, selecția propusă a fost câștigătoare.
Lillehammer – Manglerud
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri în prima perioadă
Cota: 
1.57 @

GCK Lions – Winterthur ponturi pariuri

Facem o vizită și în eșalonul secund de hochei elvețian-Swiss League, acolo unde avem programată confruntarea dintre GCK Lions-Winterthur. Am să merg pe minim două goluri înscrise de vizitatori.

Winterthur practică un hochei foarte ofensiv, înregistrând până acum o medie de 2,65 goluri înscrise pe partidă. Au punctat de minim două ori în 9 din ultimele 11 confruntări susținute.

GCK Lions nu se poate lăuda în schimb cu o apărare solidă, cedând minim 2,90 pucuri per meci. Au permis minim două goluri în 8 din ultimele 9 dispute. Tips-ul propus a fost win și în 5 din ultimele 6 întâlniri directe.
GCK Lions – Winterthur
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Winterthur (Timp regulamentar)
Cota: 
1.52 @

Bern – Langnau Tigers ponturi pariuri

Aici am să merg în schimb pe linia de peste 1,5 goluri înscrise de Langnau Tigers. Aceasta deține un compartiment ofensiv destul de solid, înregistrând până acum o medie de aproximativ 2,60 goluri înscrise per meci.

A reușit să își surprindă în minim două rânduri adversarii în ultimele 11 confruntări. De cealaltă parte, Bern se confrună cu mici probleme de lot, având în indisponibilitate 4 apărători foarte importanți.

Per total, aceasta deține o medie de circa 3 pucuri cedate per meci. A permis minim două goluri în 15 din ultimele 16 dueluri. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.
Bern – Langnau Tigers
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Langnau Tigers (Timp regulamentar)
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: