Ponturi hochei 02.10.2021

0

Ponturi pariuri hochei 02.10.201 – Lista de recomandări de astăzi are din nou la bază 3 tips-uri din hochei. Investim în duelurile din Finlanda și Norvegia. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 2 Octombrie 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
Assat a început foarte slab noul sezon din Liiga. După primele 8 etape disputate, aceștia au reușit să acumuleze 8 puncte, bilanț de 3 victorii și 5 eșecuri. Chiar și așa, linia ofensiva a reușit să depășească norma de goluri pe care urmează să o propun.

Au punctat până acum de 18 ori, medie de 2,25 goluri înscrise pe partidă. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de aceștia. Pelicans nu este nici pe departe o formație cu o apărare de neatins.

Au evoluat în 7 rânduri până acum, timp în care au fost surprinși în 21 de rânduri, medie de 3 goluri cedate pe partidă. Per total, aceștia au o medie generală de 2,55 pucuri primite/meci, dar în perioada de transferuri au pierdut 4 apărători de bază. Tind să cred că în aceste condiții, Assat poate puncta de cel puțin două ori.

Pelicans vs Assat (ora 18:30)
Pronostic: Peste 1,5 goluri Assat Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele două formații s-au descurcat bine în acest start de sezon. Ambele formații au obținut 14 puncte după primele 7 etape. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

Se întâlnesc două dintre cele mai bune linii ofensive din ligă. Lillehammer a punctat de 23 de ori până acum, medie de 3,28 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Frisk completează cu o medie de aproximativ 4 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește zona de apărare, ambele permit puțin peste 2,60 goluri pe partidă. În 8 din ultimele 9 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

Lillehammer vs Frisk Asker (ora 17:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima recomandare din listă vine de pe CC Amfi, acolo unde avem programată disputa dintre Storhamar-Valerenga. Din punctul meu de vedere, tind să cred că putem asista la un joc cu multe modificări de tabelă.

Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. În acest start de sezon, ambele formații au obținut o medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce pe plan defensiv, atât Storhamer, cât și Valerenga au o medie generală de 2,70 pucuri cedate/meci.

La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost atinsă în 19 din ultimele 20 de jocuri. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 15 din ultimele 20 de dueluri. De asemenea, tips-ul propus a fost câștigător în 3 din ultimele 4 întâlniri directe.

Storhamar vs Valerenga (ora 19:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here