Ponturi hochei 03.05.2021

0

Ponturi hochei 03.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe competițiile din Suedia și America. Mult succes!

Ponturi hochei 3 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 69.7%
Castigate: 23/33
Gruparea din New Jersey a rămas fără un obiectiv de îndeplinit pe acest final de sezon, deoarece aceștia au fost de mult timp eliminați din calculele pentru o calificare în play-off.

Raportându-ne la numărul de jocuri susținute, diavolii dețin a 2-a cea mai slabă apărare din Divizia de Est, medie de peste 3,50 goluri încasate/meci. Nu se pot baza în continuare pe serviciile lui Subban, unul dintre cei mai importanți defencemani ai acestei formații.

De cealaltă parte, Boston încă simte presiunea din spate a rangerilor. Urșii se află în prezent pe ultimul loc de play-off, cu 64 de puncte obținute. Au linii de apărare foarte solide, medie de sub 2,50 pucuri permise pe partidă.

Având în vedere importanța jocului pentru Boston, tind să cred că aceștia se vor mobiliza foarte bine și vor reuși să obțină cele două puncte puse în joc.

New Jersey Devils vs Boston Bruins (ora 02:00)
Pronostic: Boston Bruins câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri) Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Arizona se află în prezent pe poziția a 5-a în Divizia de Vest, cu 50 de puncte acumulate, la 3 lungimi distanță față de ultimul loc de play-off, ocupat în prezent de St. Louis Blues. Coioții dețin linii de atac decente, medie de circa 2,70 goluri înscrise pe partidă.


La acest duel am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri înscrise de gazde. Așa cum am spus, aceștia dețin un atac decent. În plus, Arizona nu își permite niciun pas greșit, iar acest aspect mă aștept să-și serios amprenta asupra jocului.


Adversara întâlnită este Los Angeles, formație deja eliminată din calculele pentru o calificare în play-off. Au o medie de fix 3 pucuri cedate/meci. În ultimele 4 întâlniri directe, Coyotes a punctat de cel puțin 3 ori.

Arizona Coyotes vs Los Angeles Kings (ora 05:00)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Arizona Coyotes Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
În primul duel din această serie, Vaxjo a reușit să se impună la limită, scor 2-1. La un rezultat destul de strâns mă aștept să vedem și la cel de-al 2-lea joc din finală.


Cele două formații dețin linii de atac foarte solide, medie de peste 2,90 goluri înscrise pe partidă de fiecare, în timp ce pe plan defensiv, ambele cedează puțin peste 2,20 pucuri/meci.

Am ales să investesc într-un interval total de 4-7 goluri. În 8 din ultimele 11 confruntări directe, cele două s-au încadrat fără probleme în acest interval.

Vaxjo vs Rogle (ora 21:00)
Pronostic: Interval 4-7 goluri Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here