Ponturi hochei 05.03.2021

Scris de Andrei Cinculescu05/03/2021

Ponturi hochei 05.03.2021 – Am început destul de bine această lună, 6 dintre cele 9 tips-uri propuse fiind câștigătoare. Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe campionatele din Austria, Slovacia și Rusia. Mult succes!

Ponturi hochei 5 Martie 2021

Black Wings Linz – Dornbirn (ora 20:15) ponturi pariuri

Cele două formații dețin linii de atac foarte solide. Black Wings a reușit să puncteze până acum de 26 de ori, medie de 3,25 goluri înscrise pe partidă. Dornbirn a reușit să-și surprindă adversarii de 24 de ori, medie de fix 3 goluri marcate/meci.

În ceea ce privește jocul de apărare, ambele formații dețin medii de aproximativ 3 goluri încasate pe partidă. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 modificări ale tabelei de marcaj.

Atât la Wings, cât și la buldogi, această linie a fost câștigătoare în 6 dintre cele 8 jocuri susținute de fiecare. În ultimii 3 ani, cele două s-au întâlnit de 14 ori, 12 dintre confruntări terminându-se cu cel puțin 5 pucuri marcate.
Black Wings Linz – Dornbirn (ora 20:15)
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri
Cota: 
1.53 @

CSKA Moscova – Sp. Moscova (ora 18:30) ponturi pariuri

În primul joc din serie, CSKA a reușit să se impună extrem de greu, scor 1-0, și asta după repriza suplimentară. Am avut impresia că privesc două formații compuse din jucători amatori. De această dată mă aștept la un joc mult mai solid.

Fără dar și poate, CSKA este una dintre cele mai bune formații din primul eșalon de hochei rusesc. Astfel, eu am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de către aceștia.

Gazdele au terminat sezonul regulat pe prima poziție în Conferința de Vest, cu 91 de puncte acumulate. Zona ofensivă a avut evoluții impecabile, total de 182 de goluri marcate, medie de puțin peste 3 pucuri înscrise/meci.

În sezonul regulat, cele două formații s-au întâlnit de 4 ori, 3 dintre aceste confruntări terminându-se cu cel puțin 3 goluri marcate de către CSKA.
CSKA Moscova – Sp. Moscova (ora 18:30)
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri CSKA Moscova
Cota: 
1.62

L. Mikulas – Nitra (ora 18:00) ponturi pariuri

Mikulas este cea mai slabă formație din primul eșalon de hochei slovac. În urma celor 44 de confruntări susținute până acum, aceștia au reușit să acumuleze un total de doar 18 puncte.

Compartimentul care mă intersează în jocul de astăzi este cel defensiv. Liniile de apărare sunt extrem de permisive, total de 218 goluri primite, medie de aproximativ 5 goluri încasate pe partidă.

De cealaltă parte, Nitra încă are nevoie de puncte pentru aș asigura un loc în play-off, iar Milukas pare să fie victima perfectă. Oaspeții dețin un atac solid, medie de circa 3,30 goluri înscrise/meci.

Având în vedere prestațiile din apărare a gazdelor, mă aștept ca această medie să fie cu mult depășită. Cele două s-au întâlnit de 3 ori în stagiunea curentă. Toate aceste jocuri s-au încheiat cu cel puțin 5 goluri marcate de Nitra.

L. Mikulas – Nitra (ora 18:00)
Pronostic: 
Peste 5 goluri asiatice Nitra
Cota: 
1.62

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: