Ponturi hochei 06.05.2021

0

Ponturi hochei 06.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi are din nou în componență 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe competițile din America și România. Mult succes!

Ponturi hochei 6 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
Fără dar și poate, una dintre cele mai mari surprinze din acest sezon de AHL vine de la Toronto Marlies. Din păcate, \"surpriza\" nu este tocmai pe placul acestora. Se situează pe ultima poziție în Divizia Canadiană, cu 25 de puncte acumulate.

Liniile de atac și-au făcut foarte bine treaba, dar din păcate, apărarea a fost oribiliă aproape în fiecare meci din sezon. De cealaltă parte, Moose pare să-și fi asigurat în mare parte poziția secundă în Divizie.

Din câte am citit prin presa locală, acesția nu se pot baza în duelul din această seară pe 4 apărători foarte importanți. Am ales să investesc în linia de peste 5,5 goluri.


Cele două formații au înregistrat până acum o medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă. În 4 din ultimele 5 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori.

Toronto Marlies vs Manitoba Moose (ora 22:00)
Pronostic: Peste 5,5 goluri Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Facem o scurtă vizită și pe H-E-B Center at Cedar Park, acolo unde Texas Stars urmează să primească vizita grupării din Tucson. Texanii se află pe poziția secundă în Divizia Centrală, cu 31 de puncte dobândite.


Au în componență jucători ofensivi de foarte mare calitate. Dețin o medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce apărarea permite în medie 3,31 pucuri/meci. De cealaltă parte, Tucson este lanterna roșie din Divizia Pacific. Au un total de doar 26 de puncte obținute.

Deși parcurusul de până acum nu a fost deloc unul solid, aceștia au reușit să acumuleze o medie de circa 3 goluri înscrise pe partidă. Defensiva cedează aproximativ 3,30 pucuri/meci. În ultimele 3 dispute directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și de această dată.

Texas Stars vs Tucson Roadrunners (ora 03:00)
Pronostic: Peste 5,5 goluri Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
După cele 4 jocuri susținute în serie, scorul general este unul de egalitate, 2-2. Două dintre cele 4 dueluri s-au încheiat cu cel puțin 6 modificări de tabelă. Mă aștept să vedem un astfel de scenariu și în jocul de astăzi.


Cele două formații dețin un compartiment ofensiv foarte solid, medie de peste 3,50 goluri înscrise pe partidă de fiecare. În ceea ce privește jocul defensiv, Brașov vine cu o medie de puțin peste 2,50 pucuri încasate/meci.

Csikszereda deține și ea o medie de peste 3 goluri cedate pe partidă. Într-adevăr, nu sunt cifre foarte bune, dar având în vedere eficiența din atac a celor două, mă aștept ca mediile specificate puțin mai sus să fie depășite fără probleme.

Brașov vs Csikszereda (ora 18:30)
Pronostic: Peste 5,5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here