Ponturi hochei 06.10.2021

0

Ponturi hochei 06.10.2021 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe hocheiul din cadrul grupelor Ligii Campionilor și pe cel din Rusia-VHL. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 6 Octombrie 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
Mergem mai întâi în eșalonul secund din Rusia-VHL. Mi-a atras atenția disputa dintre Kurham-AKM. Mă aștept la un joc destul de spectaculos. Așa că am ales să investesc în linia de peste 3,5 goluri.

Cele două au început decent noul sezon. Kurhan se află în prezent pe poziția a 7-a, cu 15 puncte acumulate și bilanț de 7W-3L, în timp ce AKM este ocupanta poziției a 12-a, cu 12 puncte obținute. Au un bilanț de 5W-5L.

Avem în față două formații ce practică un joc ofensiv. Fiecare a punctat de 24 de ori până acum, medie de 2,40 goluri marcate/meci. În mare parte, aceste cifre se pot regăși și în zonele de apărare.

La gazde, linia de peste 3,5 goluri a fost câștigătoare în 7 dintre cele 10 jocuri susținute. La alb-negrii, această marjă a fost atinsă în 8 dintre cele 10 dispute.

Kurhan vs AKM (ora 16:30)
Pronostic: Peste 3,5 goluri Cota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Facem o vizită și pe Vaudoise Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Lausanne-Mannheim. Cele două fac parte din grupa C a CHL. Lukko și Cardiff sunt celelalte două candidate din grupă.

La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri (Inclusiv Prelungiri). Laussane se află în prezent pe locul 3, cu 5 puncte acumulate. Linia ofensivă este destul de bună. Au o medie generală de 2,70 goluri marcate pe partidă.

De cealaltă parte, vulturii din Mannheim sunt liderii din grupă, total de 8 puncte obținute și un bilanț de 3W-1L. Au o medie generală de 2,95 goluri înscrise/meci. În ceea ce privește zona de apărare, ambele permit peste 2,60 pucuri pe partidă.


Lausanne vs Adler Mannheim (ora 20:45)
Pronostic: Peste 4,5 goluri (Inclusiv Prelungiri) Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima recomandare din listă vine de pe arena Île Lacroix, acolo unde Rouen urmează să primească vizita danezilor din Rungsted. Am să merg și la acest joc tot pe linia de peste 4,5 goluri.

Cele două fac parte din grupa G a CHL. Din această grupă mai fac parte Klagenfurt și Donbass. Austriecii sunt deja calificați în play-off, în timp ce toate celelalte 3 formații menționate se luptă pentru poziția secundă. Toate au acumulat până acum un total de 5 puncte.

În această dispută se întâlnesc două formații ce practică un joc foarte ofensiv, ambele având o medie generală de peste 3,10 goluri marcate pe partidă, în timp ce zonele de apărare sunt surprinse de circa 2,70 ori/meci.

Atât Rouen, cât și Rungsted au fost implicate în ultimul timp în foarte multe jocuri încheiate cu cel puțin 5 modificări de tabelă. Tind să cred că putem vedea cel puțin 5 goluri și în jocul de astăzi.

Rouen vs Rungsted (ora 20:30)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here