Ponturi hochei 08.05.2021

0

Ponturi hochei 08.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi are în componență 3 pronosticuri hochei. Mizăm în totalitate pe hocheiul din America-AHL. Mult succes!

Ponturi hochei 8 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
În primul duel din această mini serie, Manitoba a reușit să se impună fără prea mari probleme, scor 3-5. Am urmărit acel joc și pot spune că defensiva celor de la Toronto a fost inexistentă, cel puțin în prima perioadă.


Atunci am mizat pe linia de peste 5,5 goluri. Tot pe acest tips mă voi baza și de această dată. Cele două formații dețin linii de atac excelente, medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă de fiecare.


În ceea ce privește jocul defensiv, frunzele de arțar încasează circa 3,50 pucuri/meci, în timp ce Manitoba completează cu o medie de 2,63 goluri permise pe partidă. În 5 din ultimele 6 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 6 ori.Toronto Marlies vs Manitoba Moose (ora 22:00)
Pronostic: Peste 5,5 goluri Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
O linie cu adevărat valoroasă am reușit să găsesc la duelul dintre Hershey-Lehigh. Voi miza pe linia de peste 4,5 goluri. Gazdele se află în prezent pe poziția de lider, cu 44 de puncte acumulate. Au o medie de 3,30 goluri înscrise pe partidă.


Phantoms a reușit să puncteze și ea de 83 de ori, medie de 3,20 pucuri marcate/meci. Bine, nu datorită acestor medii am spus că linia de peste 4,5 goluri este una valoroasă.


Din câte am citit prin presa de specialitate și pe diferite site-uri de pariuri din America, gazdele nu se vor putea baza în duelul din această seară pe 4 apărători de bază, în timp ce de la Valley va lipsi unul dintre cei doi portari principali.


Istoricul recent dintre cele două ne indică faptul că tips-ul ales are șanse foarte mari de reușită. În 10 din ultimele 12 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Hershey Bears vs Lehigh Valley Phantoms (ora 23:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Texas se află în momentul de față pe poziția secundă în Divizia Centrală, cu 33 de puncte. Compartimentul care mă interesează în duelul din această seară este cel ofensiv.


Texanii au reușit să puncteze de 104 ori până acum, medie de peste 3,10 goluri înscrise pe partidă. De cealaltă parte, Roadrunners este lanterna roșie din Divizia Pacific, cu doar 26 de puncte acumulate.


Dețin unul dintre cel mai slab compartiment defensiv din Divizie, medie de 3,40 pucuri cedate/meci. După cum probabil v-ați dat seama, aleg să mizez pe linia de peste 2,5 goluri marcate de Stars. În ultimele 4 dispute directe, aceștia au reușit să puncteze de cel puțin 3 ori.

Texas Stars vs Tucson Roadrunners (ora 03:00)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Texas Stars Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
49 din 77 64% +826.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here