Ponturi hochei 12.10.2021

Scris de Andrei Cinculescu12/10/2021

Ponturi pariuri hochei 12.10.2021 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri hochei. Mizăm pe duelurile din Elveția, Rusia și pe cele din grupele Champions Hockey League. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 12 Octombrie 2021

Frolunda vs IFK Helsinki (ora 19:05) ponturi pariuri

A rămas o singură etapă de disputat în grupele CHL. Cele două formații fac parte din grupa B. Frolunda se află pe poziția de lider, cu 11 puncte acumulate și bilanț de 4W-1L, în timp Helsinki încă se luptă pentru o participare în play-off.

Se află pe 3, cu 8 puncte obținute și bilanț de 3W-2L. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de alb-albaștrii. Aceștia au o linie ofensivă foarte bună, medie generală de 2,90 goluri înscrise pe partidă.

Indienii sunt deja calificați în fazele superioare ale competiției și din câte am citit, Ronnberg va introduce pe gheață foarte multe rezerve, lăsând astfel titularii să se odihnească pentru meciurile din campionat.

Frolunda nu strălucește în zona de apărare. Au cedat de cel puțin două ori în 15 din ultimele 19 jocuri. Ținând cont de importanța jocului pentru oaspeți și de faptul că Frolunda se va baza în mare mare pe rezerve, tind să cred că finlandezii pot puncta fără probleme de cel puțin două ori.
Frolunda vs IFK Helsinki (ora 19:05)
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri IFK Helsinki
Cota: 
1.60 @

Vladivostok vs Tractor Chelyabinsk (ora 12:30) ponturi pariuri

Vladivostok este una dintre cele mai slabe formații din KHL. Se află în prezent pe poziția a 10-a în Conferința de Est, cu 11 puncte obținute și bilanț de 3W-12L. Au o linie ofensivă execrabilă, medie de sub două goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește zona de apărare, au cea mai slabă defensivă din ligă, medie de peste 3,50 goluri cedate/meci. La jocul de astăzi am să merg pe mâna urșilor polari. Aceștia domină la absolut toate capitolele.

Startul de sezon a fost favorabil pentru ei. Se situează momentan pe poziția secundă, cu un total de 28 de puncte obținute din 15 jocuri și un bilanț de 13W-4L. Au un compartiment ofensiv foarte bun, medie de peste 3,15 goluri marcate/meci.

Apărarea este și ea foarte solidă, cedând doar de 2,60 ori pe partidă. Cele două s-au întâlnit de 7 ori în ultimii 3 ani. Bilanțul acestor întâlniri este de 5W-2L, în favoarea celor de la Tractor. Pirații arată mult mai rău față de acum 3 ani, deci mă aștept ca urșii polari să aibă o misiune mult mai facilă.
Vladivostok vs Tractor Chelyabinsk (ora 12:30)
Pronostic: 
Tractor Chelyabinsk câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri)
Cota: 
1.50 @

Langnau Tigers vs Biel (ora 20:45) ponturi pariuri

Ultima recomandare din listă vine de pe arena Ilfishalle, acolo unde avem programată disputa dintre Langnau Tigers și Biel. La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Cele două dețin un compartiment ofensiv foarte solid. Tigrii au reușit să puncteze de 36 de ori în 13 jocuri, medie de 2,76 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Biel completează cu o medie de 3,23 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește zona de apărare, ambele permit peste 2,70 goluri pe partidă. La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 16 din ultimele 20 de confruntări. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 15 din ultimele 20 de jocuri.
Langnau Tigers vs Biel (ora 20:45)
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: