Ponturi hochei 12.10.2021

0

Ponturi pariuri hochei 12.10.2021 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 tips-uri hochei. Mizăm pe duelurile din Elveția, Rusia și pe cele din grupele Champions Hockey League. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 12 Octombrie 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
A rămas o singură etapă de disputat în grupele CHL. Cele două formații fac parte din grupa B. Frolunda se află pe poziția de lider, cu 11 puncte acumulate și bilanț de 4W-1L, în timp Helsinki încă se luptă pentru o participare în play-off.

Se află pe 3, cu 8 puncte obținute și bilanț de 3W-2L. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de alb-albaștrii. Aceștia au o linie ofensivă foarte bună, medie generală de 2,90 goluri înscrise pe partidă.

Indienii sunt deja calificați în fazele superioare ale competiției și din câte am citit, Ronnberg va introduce pe gheață foarte multe rezerve, lăsând astfel titularii să se odihnească pentru meciurile din campionat.

Frolunda nu strălucește în zona de apărare. Au cedat de cel puțin două ori în 15 din ultimele 19 jocuri. Ținând cont de importanța jocului pentru oaspeți și de faptul că Frolunda se va baza în mare mare pe rezerve, tind să cred că finlandezii pot puncta fără probleme de cel puțin două ori.

Frolunda vs IFK Helsinki (ora 19:05)
Pronostic: Peste 1,5 goluri IFK Helsinki Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Vladivostok este una dintre cele mai slabe formații din KHL. Se află în prezent pe poziția a 10-a în Conferința de Est, cu 11 puncte obținute și bilanț de 3W-12L. Au o linie ofensivă execrabilă, medie de sub două goluri înscrise pe partidă.

În ceea ce privește zona de apărare, au cea mai slabă defensivă din ligă, medie de peste 3,50 goluri cedate/meci. La jocul de astăzi am să merg pe mâna urșilor polari. Aceștia domină la absolut toate capitolele.

Startul de sezon a fost favorabil pentru ei. Se situează momentan pe poziția secundă, cu un total de 28 de puncte obținute din 15 jocuri și un bilanț de 13W-4L. Au un compartiment ofensiv foarte bun, medie de peste 3,15 goluri marcate/meci.

Apărarea este și ea foarte solidă, cedând doar de 2,60 ori pe partidă. Cele două s-au întâlnit de 7 ori în ultimii 3 ani. Bilanțul acestor întâlniri este de 5W-2L, în favoarea celor de la Tractor. Pirații arată mult mai rău față de acum 3 ani, deci mă aștept ca urșii polari să aibă o misiune mult mai facilă.

Vladivostok vs Tractor Chelyabinsk (ora 12:30)
Pronostic: Tractor Chelyabinsk câștigă meciul (Inclusiv Prelungiri) Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima recomandare din listă vine de pe arena Ilfishalle, acolo unde avem programată disputa dintre Langnau Tigers și Biel. La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri marcate.

Cele două dețin un compartiment ofensiv foarte solid. Tigrii au reușit să puncteze de 36 de ori în 13 jocuri, medie de 2,76 goluri înscrise pe partidă, în timp ce Biel completează cu o medie de 3,23 pucuri marcate/meci.

În ceea ce privește zona de apărare, ambele permit peste 2,70 goluri pe partidă. La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 16 din ultimele 20 de confruntări. La oaspeți, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori în 15 din ultimele 20 de jocuri.

Langnau Tigers vs Biel (ora 20:45)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here