Ponturi hochei 14.10.2021

Scris de Andrei Cinculescu14/10/2021

Ponturi pariuri hochei 14.10.2021 – Lista de recomandări de astăzi este din nou compusă din 3 evenimente. Mizăm pe primele eșaloane de hochei din America și Suedia. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 14 Octombrie 2021

Frolunda vs Rogle (ora 20:00) ponturi pariuri

Frolunda a început perfect noul sezon din SHL. Se află în prezent pe poziția de lider, cu 19 puncte acumulate și bilanț de 7W-2L. De cealaltă parte, Rogle a susținut cu două jocuri mai puțin față de celelalte adversare.

Au obținut 14 puncte din 7 jocuri, bilanț de 5W-2L. La acest duel am să merg pe linia de sub 6,5 goluri (Inclusiv Prelungiri). Se întâlnesc două dintre cele mai solide defensive din ligă. Indienii au avut în sezonul anterior o medie de 2,55 goluri cedate pe partidă.

Farmaciștii au stat și mai bine, fiind surprinși doar de 2,38 ori/meci. La ambele formatii, linia de sub 6,5 goluri a fost câștigătoare în 9 din ultimele 10 dispute oficiale. Nu văd cum această medie ar putea fi depășită.
Frolunda vs Rogle (ora 20:00)
Pronostic: 
Sub 6,5 goluri (Inclusiv Prelungiri)
Cota: 
1.52 @

Orebro vs Timra (ora 20:00) ponturi pariuri

Timra a început dezastruos sezonul din SHL. Se află în prezent pe poziția a 12-a, cu doar 6 puncte acumulate după primele 7 etape, bilanț de 2W-5L. Totuși, linia ofensivă s-a descurcat destul de bine.

Au reușit să puncteze de 21 de ori, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă. Au marcat cel puțin două goluri în 6 dintre cele 7 jocuri oficiale. După cum probabil v-ați dat seama, aleg să merg pe linia de peste 1,5 goluri marcate de aceștia.

Orebro este o formație cu un compartiment defensiv cu probleme. Au evoluat în 8 rânduri până acum, timp în care au fost surprinși în 18 rânduri. Într-adevăr, sunt cifre bune, dar să nu uităm că în această perioadă de transferuri s-au despărțit de Robin Salo.

Salo a fost unul dintre cei mai importanți apărători din sezonul anterior. În plus de asta, în jocul de astăzi, Orebro nu se poate baza pe serviciile a 3 defencemani destul de importanți. Alb-roșii au cedat de cel puțin două ori în 6 dintre cele 8 etape de până acum.

Orebro vs Timra (ora 20:00)
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Timra
Cota: 
1.55 @

Columbus Blue Jackets vs Arizona Coyotes (ora 02:00) ponturi pariuri

Ultima recomandare din listă vine de pe Nationwide Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Blue Jackets-Arizona Coyotes. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de gazde.

Față de sezonul anterior, Jackets este o formație destul de schimbată. Au pierdut câțiva jucători de bază, dar au avut un cap space consistent și au reușit să-i aducă pe Voracek și Danforth, doi atacanți de mare clasă.

În presezon, linia ofensivă s-a descurcat excelent, reușind să puncteze de 28 de ori în 8 jocuri, medie de 3,50 goluri marcate/meci. În primul joc din sezon se vor duela cu Arizona, formație cu mari probleme de natură administrativă.

Coioții nu au reușit să ajungă la un acord cu Glendale, iar din această cauză, echipa își va pierde dreptul de a mai evolua pe Gila River Arena (probabil din sezonul viitor). Sunt probleme și în cadrul lotului.

S-au despărțit în perioada de transferuri de Goligoski, Raanta, Keumper, Dvorak și Hkalmarsson. Cei 5 menționați au fost jucători de bază în sezonul anterior. În plus de asta, Phil Kessel, unul dintre cei mai importanți atacanți ai echipei este accident și sunt șanse mici să-l vedem titularizat astăzi.


Columbus Blue Jackets vs Arizona Coyotes (ora 02:00)
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri Columbus Blue Jackets
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: