Ponturi hochei 16.09.2021

0

Ponturi hochei 16.09.2021 – Prima listă de recomandări din această lună conține 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe confruntările din Suedia și din Norvegia. Mult succes!

Ponturi hochei 16 Septembrie 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
Prima vizită o facem pe Tegera Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Leksands-Rogle. Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de farmaciști.

După plecarea lui Gunnarsson și a lui Juvonen, Leksands a scăzut foarte mult în compartimentul defensiv. În prima etapă din noul sezon din SHL, aceștia au primit de la Malmo 4 goluri.

De cealaltă parte, Rogle deține unul dintre cele mai bune atacuri din ligă. În sezonul curent, aceștia au evoluat în 5 jocuri. Ofensiva a dat roade de 15 ori, medie de 3 goluri marcate/meci. Tind să cred că această medie va fi atinsă și în jocul de astăzi.

Leksands vs Rogle (ora 20:00)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Rogle Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele două formații au început cu stângul noul sezon din SHL. Vaxjo a cedat în prima etapă, scor 3-4, contra celor de la Farjestads, în timp ce Orebro a fost învinsă de Rogle, scor 2-3. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de sub 6,5 goluri marcate (Inclusiv OT).

În sezonul anterior, gazdele de astăzi au avut o medie de puțin peste 2,10 goluri încasate pe partidă. Orebro a stat puțin mai slab, înregistrând o medie de 2,76 pucuri permise/meci.

De atunci și până acum, cele două compartimente defensive nu au suferit multe modificări. Mă aștept la un duel cu puține schimbări de tabelă. În 17 din ultimele 20 de întâlniri directe, linia propusă a fost câștigătoare.

Vaxjo vs Orebro (ora 20:00)
Pronostic: Sub 6,5 goluri (Inclusiv Prelungiri) Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Valerenga a susținut deja un meci oficial în noul sezon din primul eșalon de hochei norvegian. Din păcate, rezultatul nu a fost unul pozitiv, aceștia cedând contra celor de la Stjernen, scor 3-1.

De cealaltă parte, Frisk a evoluat până acum doar în Liga Campionilor. Au obținut din 4 dispute doar două puncte. Sunt deja eliminați din calculele pentru un loc de play-off. La jocul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.


Atât Valerenga, cât și Frisk practică un joc foarte ofensiv. Au avut în sezonul anterior o medie de peste 3,40 goluri marcate pe partidă de fiecare. În ultimele 5 dispute directe, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare.

Valerenga vs Frisk Asker (ora 20:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here