Ponturi hochei 17.09.2021

0

Ponturi hochei 17.09.2021 – Lista de pronosticuri din hochei de astăzi este formată din nou din 3 tips-uri. Mizăm pe hocheiul din Germania și Austria. Mult succes!

Ponturi hochei 17 Septembrie 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
După primele două etape din DEL, atât Straubing, cât și Ingolstadt au obținut câte 3 puncte de fiecare, bilanț de o victorie și un eșec. La jocul de astăzi am să merg pe linia de peste 4,5 goluri marcate.

Tigrii au stat foarte bine pe faza de atac, reușind să puncteze de 8 ori. Nici panterele nu s-au lăsat mai prejos, aceștia surprinzându-și adversarii în 6 rânduri. În sezonul anterior, ambele au avut o medie de peste 2,80 goluri marcate/meci.

S-au întâlnit de 20 de ori în ultimii 3 ani, iar în 16 dintre aceste confruntări, tabela de marcaj s-a modificat de minim 5 ori, ceea ce mă aștept să se întâmple și în duelul de astăzi.

Straubing vs Ingolstadt (ora 20:30)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Noul sezon din IHL va debuta în această seară. Mie mi-a atras atenția duelul dintre Innsbruck-Olimpija. La acest joc mă aștept să vedem cel puțin 3 goluri marcate de rechini.

În sezonul anterior, aceștia au avut a 2-a cea mai bună ofensivă din ligă, medie de 3,25 goluri înscrise pe partidă. După semnarea lui Ulmer și a lui McGauley, tind să cred că pe plan ofensiv vor arăta la fel de bine și în sezonul curent.


De cealaltă parte, Olimpija își va face debutul în hocheiul austriac. Au evoluat până acum în Alps Hockey League. Probabil vor fi una dintre cele mai slabe echipe din IHL, cel puțin în această stagiune.

Spun asta deoarece lotul a fost format în mare parte din hocheiști amatori. Majoritatea jucătorilor buni au plecat, iar în locul lor nu a fost adus absolut nimic. În aceste condiții, Innsbruck nu ar trebui să aibă probleme în a marca cel puțin 3 goluri.

Innsbruck vs Olimpija (ora 20:15)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Innsbruck Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultima recomandare din listă vine de pe arena Eiswelle, acolo unde avem programată disputa dintre Bolzano și Znojbo. Am să merg pe mâna vulpilor, deoarece diferența de valoare dintre cele două este foarte mare.

Bolzano este una dintre cele mai solide echipe din IHL. În sezonul anterior, aceștia au ajuns până în finala din play-off, dar din păcate au pierdut în fața celor de la Klagenfurt, scor 4-1 la general.

Ofensiva deține o medie generală de 3,20 goluri marcate/meci, în timp ce apărarea permite sub două pucuri pe partidă. De cealaltă parte, Znojbo a tot schimbat campionatele în ultimul timp.

Au jucat ba prin Austria, ba prin Cehia. Este o echipă decentă. Au realizat câteva transferuri interesante în această vară. Totuși, încă nu este suficient de bună pentru a învinge vulpile din Bolzano.

Bolzano vs Znojbo (ora 20:45)
Pronostic: Bolzano câștigă meciul Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here