Ponturi hochei 19.05.2021

0

Ponturi hochei 19.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 pronosticuri hochei. Investim în totalitate pe play-off-ul din NHL. Mult succes!

Ponturi hochei 19 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 69.7%
Castigate: 23/33
Hurricanes a reușit să se impună fără prea mari probleme în primul joc din serie, scor 5-2. Un duel încheiat cu cel puțin 5 modificări de tabelă mă aștept să vedem și în această seară.


Gazdele dețin o zonă de atac uluitoare, medie de peste 3,20 goluri înscrise pe partidă. Nici Nashville nu stă foarte rău la acest capitol, având înregistrată în sezonul regulat o medie de puțin peste 2,80 pucuri înscrise/meci.

În ceea ce privește jocul defensiv, ambele grupări permit puțin peste 2,50 goluri pe partidă. Pentru a evita un back to back realizat de uragane, prădătorii sunt nevoiți să practice un joc mult mai ofensiv. Linia de peste 4,5 goluri mi se pare cel mai potrivit tips pentru acest joc.

Carolina Hurricanes vs Nashville Predators (ora 03:00)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
În momentul de față, scorul general din această serie este de 1-1. În ultima dispută, cele două formații au convertit pentru un total de 7 goluri. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.


Boston a înregistrat în sezonul regulat o medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă, în timp ce gruparea din Washington completează cu o medie de peste 3,40 pucuri marcate/meci.


În ceea ce privește jocul de apărare, ambele permit în medie aproximativ 2,60 goluri pe partidă. Având în vedere performanțele ofensive ale celor două adversare de astăzi, tind să cred că linia propusă va fi depășită fără prea mari probleme.

Boston Bruins vs Washington Capitals (ora 01:30)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Colorado a reușit să se impună categoric în primul duel din serie, scor 4-1. De această dată, mă aștept la un scenariu puțin diferit. Am să mizez pe linia de peste 1,5 goluri marcate de St. Louis.


Aceștia dețin o zonă de atac foarte experimentată, medie de peste 3 goluri înscrise pe partidă. În primul joc, albaștrii au trimis 23 de șuturi încadrate pe spațiul porții, dintre care 12-13 au venit în urma unor ocazii uriașe.


Din păcate pentru ei, Grubauer a cedat un singur puc în net pe aceste oportunități. În 6 din ultimele 7 întâlniri directe, incluzând aici și primul joc din serie, Blues a reușit să puncteze de cel puțin două ori.


Colorado Avalanche vs St. Louis Blues (ora 05:30)
Pronostic: Peste 1,5 goluri St. Louis Blues Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here