Ponturi hochei 20.05.2021

0

Ponturi hochei 20.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi conține 3 pronosticuri hochei. Mizăm în totalitate pe competițiile din America, NHL și AHL. Mult succes!

Ponturi hochei 20 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 100%
Castigate: 6/6
La acest prim duel din serie am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de Maple Leafs. Aceștia dețin în lot jucători ofensivi de foarte mare calitate. Matthews și Tavares sunt doar două dintre exemple.

Frunzele de arțar au înregistrat în sezonul regulat o medie de 3,33 goluri înscrise pe partidă, fiind și cel mai bun atac din Divizia de Nord. În plus de asta, gruparea din Montreal va începe meciul fără 4 jucători de bază.

Danault, Drouin și Weber sunt indisponibili, în timp ce posibila titularizare a lui Josh Anderson rămâne sub semne de întrebare. Din câte am citit, șansele ca acesta să poată patină sunt extrem de reduse. Toronto a marcat cel puțin 3 goluri în 7 dintre cele 10 întâlniri directe din sezonul regulat.

Toronto Maple Leafs vs Montreal Canadiens (ora 02:30)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Toronto Maple Leafs Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
În momentul de față, Tampa conduce seria cu scorul de 2-0. Tind să cred că aceștia vor reuși să facă sweep-ul în această seară. Odată cu revenirea lui Kukerov, ofensa gazdelor pur și simplu a explodat.


În sezonul regulat, aceștia au înregistrat o medie de peste 3,20 goluri înscrise pe partidă. În cele două jocuri din această serie, fulgerele albastre au reușit să puncteze de 8 ori.


În plus de asta, Panthers a început seria fără Aaron Ekblad, unul dintre cei mai importanți apărători ai echipei. Această absență a lăsat un gol destul de mare în zona defensivă a panterelor. În 5 din ultimele 6 întâlniri directe susținute pe Amalie Arena, Tampa a marcat cel puțin 3 goluri.

Tampa Bay Lightning vs Florida Panthers (ora 01:30)
Pronostic: Peste 2,5 goluri Tampa Bay Lightning Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ultimul joc din acest sezon le prinde pe cele două adversare de astăzi fără un obiectiv realizat sau realizabil, deoarece ambele grupări au fost de mult timp eliminate din calculele pentru o calificare în play-off.


La duelul de astăzi am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri încrise în prima perioadă. Se întâlnesc două formații ce dețin linii de atac destul de solide. Senatorii au o medie de circa 3 goluri înscrise pe partidă.


Toronto vine cu o medie de 3.10 pucuri marcate/meci. În ceea ce privește jocul de apărare, ambele permit peste 3 goluri pe partidă. Nefiind nicio presiune pe jucători, mă aștept să vedem o dispută destul de spectaculoasă.Belleville Senators vs Toronto Marlies (ora 23:00)
Pronostic: Peste 1,5 goluri însrise în prima perioadă Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
39 din 56 70% +1211.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here