Ponturi hochei 20.09.2022

Scris de Andrei Cinculescu20/09/2022

Ponturi pariuri hochei 20.09.2022 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 4 pronosticuri hochei. Toate selecțiile extrase au la bază numărul total de goluri înscrise. Mult succes!

Ponturi pariuri hochei 20 Septembrie 2022

Biel – Bern ponturi pariuri

La această confruntare am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise de Bern. Aceasta a început cu stângul noul sezon din National League, fiind învinsă în primele două etape. Per total, urșii din Bern au o zonă ofensivă foarte bună.

Dețin o medie generală de puțin peste 2,60 goluri marcate pe partidă. În 18 din ultimele 24 de confruntări susținute, Bern a reușit să modifice de minim două ori tabela de marcaj. Astăzi urmează să o întâlnească pe Biel.

Aceasta nu se descurcă prea bine în defensivă, cedând peste 2,50 pucuri per meci. În disputa de astăzi, Biel nu se poate baza nici pe 3 apărători de bază. În 20 din ultimele 26 de jocuri, aceasta a permis minim două goluri.
Biel – Bern
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Bern (Timp regulamentar)
Cota: 
1.52 @

Amiens – Anglet ponturi pariuri

Facem o vizită și în hocheiul francez, acolo unde mi-a atras atenția disputa dintre Amiens-Anglet. Mă aștept să vedem o surpriză produsă de vizitatori. Eu am ales să merg pe linia de peste 1,5 goluri înscrise de aceștia.

Anglet a început dezastruos noul sezon din Ligue Magnus, fiind fără punct obținut după primele 3 etape. Au totuși un compartiment ofensiv decent, înregistrând o medie de aproximativ 2,70 goluri marcate per meci.

Au punctat de minim două ori în 14 din ultimele 15 confruntări. Amiens are în schimb o zonă defensivă destul de permisivă, cedând circa 3 pucuri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.
Amiens – Anglet
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Anglet (Timp regulamentar)
Cota: 
1.50 @

Tychy – Sanok ponturi pariuri

Mergem și în hocheiul din Polonia, acolo unde am ales să investesc în confruntarea dintre Tychy-Sanok. Mă aștept la un joc destul de bun realizat de oaspeți, așa că am să merg pe linia de peste 1,5 goluri înscrise de aceștia.

Sanok deține un compartiment ofensiv foarte bun, având o medie generală de 2,90 goluri înscrise pe partidă. În 13 din ultimele 18 jocuri, incluzând aici și meciurile de pregătire, Sanok a punctat în minim două rânduri.

Tychy este în schimb o formație cu o zonă defensivă destul de permisivă, cedând circa 2,60 goluri per meci. În perioada de transferuri au pierdut și 4 apărători de bază. În 4 din ultimele 5 întâlniri directe, Sanok a punctat în minim două rânduri.
Tychy – Sanok
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Sanok (Timp regulamentar)
Cota: 
1.54 @

Tambov – Toros Neftekamsk ponturi pariuri

Aici am să merg în schimb pe linia de peste 1,5 goluri înscrise de Tambov. Lupii au început decent sezonul, având 4 puncte dobândite după primele 3 etape. Au un bilanț de două victorii și o înfrângere.

Au o medie generală de puțin peste 2,10 goluri înscrise pe partidă. Au punctat în minim două rânduri în 17 din ultimele 19 confruntări susținute. De cealaltă parte, Toros nu prezintă o infracțiune defensivă de invidiat.

În ediția precedentă au avut o medie de 2,30 goluri permise. Numai puțin de 8 jucători de bază au fost \”promovați\” la echipe de seniori din KHL. Dintre aceștia, 5 făceau parte din compartimentul defensiv. Tips-ul propus a fost câștigător în 3 din ultimele 4 întâlniri directe.
Tambov – Toros Neftekamsk
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Tambov (Timp regulamentar)
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
18 din 26
PROCENTAJ
69%
UNITĂȚI
+843
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: