Ponturi hochei 21.05.2021

0

Ponturi hochei 21.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi este compusă din 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe jocurile de la Campionatul Mondial. Mult succes!

Ponturi hochei 21 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 74.1%
Castigate: 20/27
La acest prim joc am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă. Am vrut să merg chiar pe minim două goluri marcate în primul sfert de selecționata Germaniei, dar nu am găsit la nicio casă această linie.


Lotul nemților este extrem de experimentat. Toni Söderholm a convocat pentru acest turneu jucători proveniți în mare parte de la echipele de top din DEL, dar și de la cele din NHL, exemplu Tobias Rieder-Buffalo Sabres.


De cealaltă parte, italienii vor fi mai mult ca sigur lanterna roșie din grupa B. Într-adevăr, au în componență câțiva jucători foarte interesanți, dar nu se pot compara nici pe departe cu jucătorii germani. Așa cum am spus, aleg să investesc în linia de peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă.
Germania vs Italia (ora 16:15)
Pronostic: Peste 1,5 goluri înscrise în prima perioadă Cota: 1.67

Click aici pentru a paria acest pronostic
În mod normal, canadienii ar trebui să se impună fără probleme în acest prim joc de la Campionatul Mondial. Aceștia vor neapărat să câștige turneul, iar pentru ca acest obiectiv să poată fi îndeplinit, Gerard Gallant a convocat jucători de foarte mare calitate.


Lotul canadienilor este format în mare parte din hocheiști proveniți de la echipele din NHL și AHL. De cealaltă parte, mă aștept ca Letonia să aibă o figură frumoasă în turneu, deoarece jucătorii selectați de Bob Hartley par să aibă calitățile necesare pentru a pune probleme anumitor selecționate.

\"Oaspeții\" pleacă cu un avantaj destul de solid. Aceștia au susținut de curând 6 jocuri de pregătire, în timp ce canadienii nu au mai evoluat de mai bine de un an de zile. Am să mizez pe linia de peste 4,5 goluri. Canada prezintă o ofensvă extrem de solidă.

Canada vs Letonia (ora 20:15)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cea mai neinteresează dispută din prima zi a Campionatului Mondial este cea dintre Belarus-Slovacia, asta din punctul meu de vedere. Am ales să investesc în linia de peste 4 goluri asiatice.


Craig Ramsay și Mikhail Zakharov au selecat pentru acest turneu jucători destul de interesanți. Dacă ne uităm peste liniile ofensive posibile a celor două, putem întâlni jucători precum Yegor Sharangovich (New Jersey Devils) și Peter Cehlarik (Leksands), hocheiști cu cifre foarte bune la echipele de club.


Din păcate pentru cele două adversare, liniile de apărare sunt destul de subțiri, iar lipa unor apărători experimentați se va vedea foarte mult în duelurile cu Rusia și Suedia. Având în vedere aceste detalii, tind să cred că putem vedea cel puțin 5 goluri. Pentru siguranță, am ales să merg pe o linie asiatică.

Belarus vs Slovacia (ora 20:15)
Pronostic: Peste 4 goluri asiatice Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
47 din 73 64% +879.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here