Ponturi hochei 22.05.2021

0

Ponturi hochei 22.05.2021 – Lista de recomandări de astăzi conține 3 pronosticuri hochei. Mizăm pe jocurile din America și pe cele de la Campionatul Mondial. Mult succes!

Ponturi hochei 22 Mai 2021

Andrei Cinculescu
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 66.7%
Castigate: 18/27
Avem parte de un duel în care se întâlnesc două formații ce dețin linii de atac extrem de eficiente. Fort Wayne a punctat până acum de 146 de ori, medie de 3,56 goluri înscrise pe partidă.


Wichita vine și ea cu o medie de circa 3,15 pucuri marcate/meci. Până acum, ambele grupări au fost implicate în foarte multe confruntări încheiate cu cel puțin 6 goluri marcate.

De asemenea, istoricul recent ne indică faptul că linia de 5,5 goluri are foarte mari șanse de a fi depășită. În 9 dintre cele 10 întâlniri directe, tabela de marcaj a indicat cel puțin 6 reușite.

Fort Wayne Komets vs Wichita Thunder (ora 02:30)
Pronostic: Peste 5,5 goluri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Petter Thoresen, selecționerul norvegienilor a convocat pentru acest turneu jucători de foarte mare calitate. Majoritatea provin de la echipe ce evoluează în SHL, DEL sau GET League. Va fi primul duel din turneu pentru ei.


De cealaltă parte, nemții au evoluat deja, împotriva selecționatei Italiei. Au reușit să se impună cu scorul de 9-4. După cum o arată și rezultatul final, zona ofensivă s-a prezentat excelent.


În ceea ce privește apărarea, să iei 4 goluri de la italieni este destul de jenant. Posibil să vedem 2-3 goluri cedate de Bruckmann (probabil) și în duelul de astăzi. Am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri.


Cele două formații dețin în lot jucători ofensivi de foarte mare calitate. Pe plan defensiv, la prima vedere, niciuna nu pare pregătită. Ultima oară când s-au întâlnit, tabela de marcaj s-a modificat de 9 ori.

Norvegia vs Germania (ora 12:15)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trecem în revistă și duelul dintre Finlanda-USA. Cele două fac parte din grupa B. Nu au susținut nicio confruntare până acum. Calificarea în fazele superioare ale turneului ar trebui să fie o simplă formalitate pentru aceste selecționate.

Jukka Jalonen va introduce pe gheață jucători de foarte mare calitate. Majoritate au sosit de la echipe de top din SHL, Liiga, chiar și din KHL, în timp ce Jack Capuano a convocat în mare parte hocheisți veniți de la echipele din NHL.


Mă aștept la un duel cu cel puțin 5 modificări de tabelă. Având în vedere liniile formate de cei doi selecționeri, nu văd cum acest joc s-ar putea putea încheia cu un număr scăzut de goluri.

Finlanda vs USA (ora 16:15)
Pronostic: Peste 4,5 goluri Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here