Ponturi hochei 22.10.2021

Scris de Andrei Cinculescu21/10/2021

Ponturi pariuri hochei 22.10.2021 – Lista de ponturi de astăzi este formată din 3 tips-uri. Mizăm pe hocheiul din Rusia și America. Mizăm pe 3 linii de total goluri marcate.

Ponturi pariuri hochei 22 Octombrie 2021

Bars Kazan vs Avangard Omsk (ora 19:00) ponturi pariuri

Prima vizită o facem pe Tatneft Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Bars Kazan-Avangard Omsk. La acest joc am ales să investesc în linia de peste 1,5 goluri marcate de gruparea din Avangard.

Aceștia dețin o linie ofensivă foarte bună. Au evoluat în 19 rânduri până acum, timp în care atacul a dat roade de 57 de ori, medie de fix 3 goluri înscrise pe partidă. Au punctat de cel puțin două ori în 16 dintre cele 19 dispute.

De cealaltă parte, Bars Kazan este una dintre mai bune formații din KHL. Se află pe locul 4 în Conferința de Est, cu 28 de puncte și bilanț de 12W-9L. Au o linie defensivă foarte bună, medie de circa 2,20 goluri cedate pe partidă.

Din păcate pentru ei, astăzi nu se pot baza pe 3 apărători de bază, iar Omsk este o formație care poate profita fără probleme de aceste lipsuri. Bars a cedat de cel puțin două ori în 7 din ultimele 8 jocuri.

Bars Kazan vs Avangard Omsk (ora 19:00)
Pronostic: 
Peste 1,5 goluri Avangard Omsk
Cota: 
1.55 @

Wilkes-Barre/Scranton vs Hartford Wolf Pack (ora 02:05) ponturi pariuri

La acest duel am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. Se întâlnesc două formații ce dețin un compartiment ofensiv foarte solid. Wilkes a înregistrat în sezonul anterior o medie de 2,87 goluri înscrise pe partidă.

Hartford Wolf Pack a avut în schimb cel mai bun atac din Atlantic Division, medie de 3,41 goluri marcate/meci. În ceea ce privește zona de apărare, ambele formații sunt surprinse de cel puțin 3 ori.

Atât Wilkes, cât și Hartford au fost implicate cu regularitate în dispute încheiate cu cel puțin 5 modificări de tabelă. La gazde, linia de peste 4,5 goluri a fost câștigătoare în 11 din ultimele 16 confruntări.

La oaspeți, marja de 5 goluri a fost cel puțin atinsă 14 din ultimele 19 jocuri. De asemenea, în 8 din ultimele 11 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.
Wilkes-Barre/Scranton vs Hartford Wolf Pack (ora 02:05)
Pronostic: 
Peste 4,5 goluri
Cota: 
1.55 @

Belleville Senators vs Cleveland Monsters (ora 02:00) ponturi pariuri

Ultima recomandare din listă vine de pe CAA Arena, acolo unde avem programată disputa dintre Belleville Senators-Cleveland Monsters. Am ales să investesc în linia de peste 2,5 goluri marcate de monștrii.

Aceștia dețin o linie ofensivă de mare calitate. Au înregistrat în sezonul anterior o medie de circa 3,50 pucuri înscrise pe partidă. În sezonul curent au evoluat în două rânduri, timp în care zona de atac a dat roade de 9 ori.

Cleveland a punctat de cel puțin 3 ori în 16 din ultimele 22 de dispute. De cealaltă parte, Belleville nu este nici pe departe o formație de top, ba din contră. Nucleul de jucători este destul de modest. Au avut în sezonul anterior o medie de 3,17 goluri cedate pe partidă.

În cele două jocuri din sezonul curent, linia defensivă a fost surprinsă în 8 rânduri. De asemenea, Belleville a încasat cel puțin 3 goluri în 11 din ultimele 18 jocuri.
Belleville Senators vs Cleveland Monsters (ora 02:00)
Pronostic: 
Peste 2,5 goluri Cleveland Monsters
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: